Anonim

TOPP 20 STARKASTE NARUTOKARAKTER - AnimeScale

Den främsta anledningen till att Hamura och hans familj gick till månen var att se över tio-svansens yttre kropp. Så, hur kunde Madara stjäla Ten-Tails ytterkropp så lätt? Det verkar som en spricka för att Otsutsuki skulle ha skyddat den, eller hur?

1
  • Jag tror att Hamura redan var död långt efter den tiden då Madara kallade till Juubi

Det är sant att Homura Otsusuki gick över till månen för att bevaka Juubis skal (Ten-Tails 'Gedo Body) men då dog han definitivt ungefär samma tid som hans äldre bror gjorde, och det var långt före Madaras tid.

I The Last: Naruto the Movie, Toneri Otsutsuki talade om detta när han berättade historien om klanen till Hinata.

Uppenbarligen dog Otsutsuki-klanen som följde Homura till månen och Toneri Otsutsuki blev den sista överlevande medlemmen i Otsutsuki-grenens familj, vilket faktiskt förklarar mycket.

När Madara nådde Rinnegan och bestämde sig för att kalla till Juubi-skalet hade majoriteten av Otsutsuki-klanen på månen, tillsammans med Hamura Otsutsuki, avlidit. Så det bevakades inte vid den tiden och Madara kunde enkelt bara kalla det.

2
  • Hur är du säker på att tidslinjen är densamma som under den tiden
  • eftersom vi vet att toneri Otutsukis pappa dog och lämnade honom som ensam överlevande i Naruto den sista filmen och att tidslinjen antagligen skulle passa in i ett par år före det 4: e stora Ninja-kriget. Eller förmodligen runt den tidslinjen tror jag