Anonim

Oh My My My (Mary's Song)

Under deras strid med Kaguya använde Obito eller till och med Sasuke inte sin Susanoo som kunde ha skyddat dem från Kaguyas "Bone Ash" jutsu.

Samma är fallet när Sasuke slogs mot Madara (Tobirama låg förlamad på marken och Sasuke hoppade uppifrån för att attackera Madara). Sasuke kunde ha använt sin Susanoo, men det gjorde han inte.

Var detta bara ett kryphål från författarens sida? Eller finns det en anledning bakom det?

2
  • Jag är ganska säker på att Sasuke använder det ...
  • Nej, det gör han inte. Madara sticker och dödar honom nästan.

När hon kämpade mot Kaguya var Susanoo inte ett bra alternativ på grund av hennes förmågor. I avsnitt 459 av Naruto Shippuden använde Sasuke faktiskt sin Susanoo under början av striden. Sasuke slutade dock efter att han insåg att Kaguyas Rinne-Sharingan-förmåga kunde absorbera alla former av Jutsu, inklusive hans Susanoo.

Precis som Green nämnde är Susanoo en massiv humanoidprojektion av användarens Chakra och så kan hela Humanoid-avataren absorberas av någon som har Rinne-Sharingan, och det var faktiskt vad som hände när Sasuke försökte attackera Kaguya med sin Susanoo, hon helt enkelt absorberade attacken tillsammans med hela sin Susanoo.

I fallet när Sasuke kom efter Madara (avsnitt 393), försökte han fånga Madara ur vakt medan Tobirama höll honom upptagen, och så skulle en Susanoo ha varit ett dåligt val i den Scanrio på grund av hur stor den är och sedan dess en massiv avatar av chakra, vem som helst kunde lätt känna det.

1
  • Nej vad jag menar är varför använde sasuke inte Sussano när Madara hade fångat honom i sin limbo?