Anonim

[Zhou Mo] Fadern gillar inte dotternas miljonärpojkvän, filmrecension av \ "Why Him? \"

Jag ser mycket fankonst som skildrar detta drag (även om ingenting av det slaget händer från showen / serien där karaktärerna kom ifrån) och även i Nichijou har vi skolans chef att ge en hjort en tiger-suplex:

Shuichi tappar en suplex i Gravitation

GTO rätter en ut

Avsnitt 87 av Gintama är: "Utför en tysk Suplex på en kvinna som frågar om hon eller jobbet är viktigare"

Från Lagrange gör mechorna en:

Och all den oändliga fanart:

Varför är detta så populärt? Är det för att brottning är populärt i Japan? Men varför detta specifika drag?

6
  • lol, jag kan inte sluta titta på gif: P
  • @SingerOfTheFall Hela sekvensen är lustig, och det gör ingen slick av mening
  • För att det är så brutalt och ändå roligt? XD
  • Jag antar att det beror på att videon med en kvinna som använder den för att stoppa en tjuv: youtube.com/watch?v=v4xpOsCcWIw
  • Även om denna länk kan svara på frågan är det bättre att inkludera de väsentliga delarna av svaret här och tillhandahålla länken för referens. Länksvar kan bli ogiltiga om den länkade sidan ändras.

Ja, det är mycket troligt på grund av populariteten hos puroresu (brottning) i Japan. Antonio Inoki krediteras för att göra brottning populärt i landet och han var själv imponerad av och inspirerad av Karl Gotchs amatörbrottstil (smeknamnet Kami-sama) som hade blivit kända i Japan. Den tyska suplexen var Gotchs underskrift.

Det finns en sammanställning av Gotchs drag på YouTube.

1
  • Ja, det är därför som vän bekräftade det för några timmar sedan när jag frågade. Han sa också att inget av dessa drag är en "tiger" suplex som är en dubbel underhake.