Anonim

Kanye West - Fade (Explicit)

I de senaste mangakapitlen ses Natsu slåss mot Gray, från Natsus sida, han vill bara gå framåt för att slå FTs fiender, och jag förstår att Gray fick sin magi för att döda END, men exakt varför måste han döda END? Förklarade de detta och jag saknade kapitlet?

Utgångspunkten för din fråga är fel. Det behöver han inte. Han ville. Han ville döda END, men han behöver faktiskt inte döda END.

Okej, låt mig förklara vad jag menar med uttalandet ovan. Gray tänkte att Natsu är END. Måste han döda Natsu? Nej. Natsu var helt mänsklig vid den tiden, och så länge han är människa och har kontroll över sig själv, skulle det inte finnas någon anledning för honom att döda Natsu. Dessutom är Spriggan 12 vid den tiden ännu inte eliminerad. Uppenbarligen är Spriggan 12 ett större hot än END som är klart på hans sida. Så återigen behöver han inte döda END (åtminstone inte vid den tiden) och han borde verkligen inte heller.

Men Gray ville döda END. Det här är skillnaden. Han ville döda END, för END är en av demonerna i Zerefs bok. Gray är besatt av att döda alla Zerefs demoner (och så småningom Zeref själv) för att Deliora har dödat sin familj och senare sin herre, Ur. Han motiveras av hämnd, och detta önskar förblindade honom över det faktum att SLUT är en nakama. Detta bevisas genom att Erza lyckades stoppa honom genom att få honom att komma ihåg att oavsett vad, Natsu är fortfarande Natsu.

Jag har inte följt FT på ett tag, så jag måste leta efter en bekräftelse. Men från föregående manga drar jag slutsatsen att det beror på att

SLUT (Natsu) är en av Zerefs demoner.

Grå har en mycket ful historia med Zerefs demoner. En av dem (Deliora?) Förstörde sin hemstad, familj etc. Sedan offrade den närmaste ersättaren för en förälder sig för att rädda sitt liv och besegla demonen. Han lär sig också att hans far i grunden hölls vid liv som en zombie av demonerna.

Då händer något nyfiken.

  1. Han får förmågorna att DÖDA demoner
  2. Han upptäcker att Zeref skapade alla dessa kraftfulla varelser för att döda sig själv.

Efter att ha lärt sig den sanna identiteten i END som den sista av Zerefs demoner bestämmer Gray sig för att döda honom för sin hämnd (aka Sasuke Syndrome)

3
  • Tack för att du bekräftade! Jag förstod det men jag kunde bara inte förstå logiken bakom det och trodde att jag saknade något.
  • 1 @ Stupid.Fat.Cat Det är samma logik som Sasuke brukade förstöra dolda blad efter Itachis död. Han kan inte rädda Itachi så förstört blad. På samma sätt kan Gray inte rädda sin familj, men han kan förstöra Zerefs demoner. Natsu är den starkaste demon skapad av Zeref.
  • @ Stupid.Fat.Cat Förhoppningsvis slår Erza lite mening i honom, och till skillnad från Sasuke, borde han faktiskt lyssna och förstå för att han inte är byggd för att hata som Sasuke är.

Gray är den enda som kan döda END med sin Ice Devil Slayer Magic eftersom det inte finns några andra Devil Slayers kända just nu så det är mycket tryck på Gray. Dessutom bidrar Greys hemska historia med Zerefs demoner också till hans beslut.

Spoilers läser det inte om du inte vill bli bortskämd. Förlåt mig om jag har fel.

Så bara att lägga till arcanes svar .. tydligen i mangan avslöjas det att Natsu faktiskt är slutet och att han är Zerefs bror men dog så att Zeref har väckt Natsu till liv igen genom att göra honom till en av hans demoner. Han har också gjort att Natsus minnen av sin familj och Zeref själv raderas. Uppenbarligen, om Zeref dör kommer Natsu att dö också på grund av deras "ovanliga band". Jag vet inte om detta är sant eller inte. Nu, eftersom Gray är den enda som dödar slutet planerar han att döda demonerna som Zeref äger, vilket naturligtvis kommer att döda Natsu tillsammans med den.

1
  • Jag redigerade det och lade allt i en spoiler-tagg. Försök också hitta faktiska bevis och länka dem om du hittar något. Använd inte bara det du tror. Om du tror att du har fel, försök att göra lite forskning för att vara mer säker