Anonim

Anime Prank Calls - Pick Up King (͡ ° ͜ʖ ͡ °)

Manga handlar om en tjej som sitter på bänken i klassrummet nära fönstret och en slumpmässig elev dyker upp utanför på andra sidan fönstret och börjar prata med henne. Då och då dyker han upp och pratar med henne och hon börjar utveckla känslor för honom. En dag slutar han dyka upp och hon insåg att han var på sjukhuset. Hon åker dit för att möta honom och de kramar eller något. Han var som riktigt sjuk och han lämnade sjukhuset varje dag för att se henne nära fönstret. De hamnar tillsammans i slutet.

Jag är nästan säker på att det är en-shot manga, definitivt shoujo, skolliv. Jag har läst det för några år sedan. Det är egentligen inte en ny manga. Konsten är riktigt vacker ^^. Jag vet att huvudflickan har svart hår.

Jag skulle vara så glad om någon kan känna igen den mangan och berätta namnet. Jag är ganska desperat. Tack! <3

3
  • För närvarande uppfyller din fråga inte riktlinjerna för "identitetsbegäran" -frågan. Överväg att lägga till några detaljer i din fråga, till exempel (men inte begränsat till) en eller flera av följande: om denna manga var ett enstaka, seriellt, fristående arbete? När och var läste du den senast? Vilken genre var det (shoujo, shounen, seinin, jousei, etc.)?
  • Jag är nästan säker på att det är en-shot manga, definitivt shoujo, skolliv. Jag har läst det för några år sedan. Det är inte riktigt en ny manga. Konsten är riktigt vacker ^^ Jag vet att huvudflickan har svart hår.
  • Redigera din fråga för att inkludera dessa detaljer.

Jag har också letat efter den här mangan och jag hoppas att det är samma manga som du letade efter.

Namnet på mangan är Shuu 7. Mangaen består av 4 berättelser om ett skott och historien du letar efter är den tredje.

3) Koi no Kajitsu (Kärlekens frukt)

Yuzuhara var tvungen att lämna banan på grund av en skada och är nere på grund av det ... så dyker en dag Tooda Shuuhei in vid fönstret där hon sitter och ber henne träffa honom ... även om chockad Yuzuhara samtycker till honom att se vid sitt fönstersäte i en månad tills hennes plats ändras ... men den sista dagen innan hennes plats ändras dyker inte Shuuhei upp ...