Anonim

Singelflicka försöker 100-babyutmaningen i The Sims 4 | Del 1

I det ursprungliga universum som täcks av anime och filmer, i avsnitt 3 / Film 1, dödas Mami av desserthäxan Charlotte.

I Rebellion-filmen är Charlotte i Homuras labyrint som Mammis partner heter Bebe, och vi får reda på att Bebe faktiskt är en magisk tjej vars attacker verkade som om de baserades på Charlottes attacker.

Är Bebe den magiska tjejen som födde häxan Charlotte?

I grund och botten är Bebe, Charlotte och Nagisa Momoe tre olika namn för samma enhet. Nagisa Momoe var hennes namn i livet; Charlotte är hennes namn som en häxa; och Bebe är vad karaktärerna kallar henne i Rebellion eftersom de inte vet att hennes häxnamn är Charlotte.

Här är saken: den enda anledningen till att vi (tittarna) känner till häxornas namn (t.ex. Charlotte, Oktavia, Kriemhild Gretchen) är att deras namn dyker upp i runorna. Så vitt vi vet ser dock karaktärerna i showen inte runorna, och även om de gör det kan de förmodligen inte läsa dem. Så även om vi vet att häxan som dödar Mami i avsnitt 3 heter Charlotte, karaktärerna inte.

Så när Charlotte dyker upp i Rebellion måste karaktärerna ringa henne något. I linje med Mammis förkärlek för italienska verkar hon ha valt namnet "Bebe" (som med vissa accenter på rätt ställe betyder "baby"). Naturligtvis upptäcker de så småningom att när hon var människa hette hon Nagisa Momoe.