Anonim

[AMV] Ring mig Itachi Uchiha

Jag vet varför Itachi blev skurk och varför han lämnade byn och gick med i organisationen, och jag vet från andra frågor och svar varför och hur medlemmarna anlände till Akatsuki, men jag skulle vilja veta varför de dolda byarna och Fem stora nationer lät dessa typer av shinobi uteslutas från sina hem, nationer och så småningom livet?

Tänk bara på det, eftersom nästan varje medlem av Akatsuki en gång tillhörde någonstans, och du borde vara en dåre att misshandla och släppa krigare som: Kisame, Kakuzu, Hidan, etc. Alla är kraftfulla krigare, odödliga, som äger en chakranivå som ett tailed odjur, underbarn från århundradet, innehavare av Kinjutsu, etc. Hur kommer det sig att en Kage inte kan förstå vikten av sådana män, särskilt när "en nation reflekteras av den militära makt som den har "och låta dem bli vilda, vilket resulterar i att de förflyttas från sina egna hembyar?

Missing-nins är inte shinobi som förvisades hemifrån. Det händer inte.

Saknade nins är alltid shinobi som gick på jakt och lämnade sina byar villigt.

Ingen by skulle vilja att en shinobi av dem skulle försvinna och eventuellt till någon annan by som spillde alla deras hemligheter? Särskilt inte särskilt kraftfulla shinobi som troligen var höga i leden i sina respektive byar.

5
  • men det förklarar fortfarande inte varför byn lät dem gå bort? Jag menar, ledigheten, för till exempel att de känner sig obekväma eller de var skruvade eller hånade eller jag vet inte ... du lämnar inte ditt hem bara för att
  • @ Rinneg4n Sasuke gick för att han vill döda sin bror. Bara för att han kan ..
  • Tänk på det som "Run away from home" till max :)
  • @MadaraUchiha:))) .... det passar :)))
  • 2 @ Rinneg4n vad menar du med "låt dem gå iväg"? Om en ninja planerar att bli skurk, är det inte som att han går till kagen och ber om hans tillstånd, och kagen kan inte heller be honom att stanna. Uppenbarligen flyr ninjan från villan, och sedan läggs de i listan över saknade nins. Normalt utnämns Anbus för att eliminera dem. Det avbildas också av skäret i pannbandet som visar att de inte längre är en del av byn som de tidigare tillhörde.

-Smärta och Konan saknar inte ninja (de var rebeller som blev ledare för Rain)

-Zetsu är inte heller en saknad ninja, han är en varelse av gjord materia.

-Obito / Madara / Tobi saknar inte heller ninja, han är KIA (Kill in Action) Visst att alla fyra är S-Rank och i bingoboken (antar jag)

-Deidara blev en saknad ninja för att han stal en kinjutsu (Forbiddin)

-Hidan slutade med att få skulden för en slakt av en klan som hade gått till Helvetedalen, han trodde att det var meningen att du skulle döda (??) så att han slaktade sina grannar och gick med i kulten, Jashin.

-Itachi Uchiha (verkligen? Alla vet hur han blev en försvunnen ninja) Han slaktade sin klan (även om han beordrades / manipulerades för att göra det)

-Kakuzu misslyckades i sitt uppdrag att döda Hashirama Senju (The First Hokage) när han kom tillbaka till sin by han slutade med att bli behandlat hemskt (Ganska som vad som hände med Sakumo Hatake) han började hata sin by för att vara otacksam för allt han har gjort, han dödade de äldste, stal deras hjärtan och flydde med lite kinjutsu.

-Kisame Hoshigaki har mycket bakgrund, hans kamrater sålde information och han dödade, Mizukage berömde honom för sina lojaliteter mot byn, han blev desillusionerad och Madara (Obito) övertygade honom om att arbeta för honom. Kisame blev känd som en försvunnen ninja blev främst av alla mord han gjorde (Daimyo var en av dem)

-Sasori förlorade sina föräldrar unga och när dockorna inte kunde efterlikna den kärlek han ville / behövde blev han kall och avskild från människolivet. Han började experimentera med mänskliga dockor och gissade bara från byn.

-Orochimaru ... mänskliga experiment, blev trasig och flydde.

-Juzo Biwa (Ingen aning vem han är, var tvungen att slå upp honom) Han är / var en av Mistens sju svärdsmän. Han är / var särskilt känd för sin brutalitet. Det säger ingenting om varför han lämnade, bara att efter det tredje stora Shonbi-kriget blev han en försvunnen ninja.

Det hoppas att det är lite användbart. Det mesta av min forskning kom från Fandom Wiki ... googlar egentligen bara karaktären, klicka på fandom-wiki och åh ... titta på all den informationen.