Anonim

Team Fighting Championship (TFC) Event 1 Match 5: Tjeckien vs Ukraina (Kommentar)

Jag inser att alla tre är på olika ställen historiskt bågvis, men jag undrade om det fanns några andra avvikelser när det gäller slagsmål mellan de tre vid den punkt där anime för närvarande är på? Ex. Jag trodde att jag minns att jag läste att monsteret "Personification of a Light Cord" hade sin egen lilla sektion där Saitama bekämpar det i mangan, men i anime visas det bara kort när Saitama berättar om några av sina tidigare fiender i pilotavsnittet.

Observera att detta specifikt hänvisar till seriens strider (mycket mindre allmänt med tanke på att unika slagsmål vanligtvis bara är 2-3 per avsnitt, högst) som har varit närvarande antingen i manga / webcomic-formen men inte i anime på den punkt där anime för närvarande är på.

1
  • Light Pull Cord-killen visas i ett bonuskapitel i mangan och är inte riktigt en del av huvudhistorien. Du skulle förmodligen bara se hela berättelsen animerad i en DVD-extra, men jag tror inte att den har hittills, och faktiskt DVD-extrafunktionerna / ovorna verkar unika och inte baserade på manga-extrafunktionerna.