Anonim

Travis Scott - Motgift

I avsnitt 21 visades det att Romdeau var i ett tillstånd av oordning. Många valde att lämna staden istället för att stanna inne. Men det jag märkte är att emigranter verkar kunna lämna sina hemstäder utan gasmasker eller något skyddsutrustning. Detsamma gällde Vincent och emigranter från Moskva under en av hans flashback, åtminstone från vad jag kan minnas. De var inte inne i ett fordon och de verkar behöva gå dit de behövde åka.

Naturligtvis är det möjligt att de vaccinerades innan de gick ut, även om det verkar osannolikt med tanke på staten Romdeau under denna tid och att staden skulle försöka hindra dem från att gå ut oavsett vad. Ändå slogs Vincent av sjukdom efter att han gick ut genom ventilen. Även om han överlevde borde han antingen ha varit immun mot förhållandena i omvärlden, han blev faktiskt inte utsatt under sin resa från Moskva till Romdeau, vaccinerna som håller dem friska är tillfälliga eller något annat.

Så hur överlevde emigranter utanför utan att ge efter för sjukdom? Har jag saknat något?

2
  • Vilka menar du, utvandrare eller invandrare eftersom svaret jag kan lägga upp skiljer sig åt om vi pratar om invandrare från Mosk eller utvandrare från Romdeau
  • Både. Jag är inte riktigt säker på att det finns en skillnad i den här situationen. Eftersom de båda måste gå ut på båda hållen. Jag vet att de båda menar olika saker, men i den här situationen verkar det vara detsamma för mig eftersom de båda utsätts för omvärlden.

Moskva-invandrare

Mosk attackerades av Romdeau innan serien startade, eftersom vi ser vraket från flera Romdeaus AutoReivs. Dess öde tillstånd skulle vara resultatet av uppryckandet som Raul Creed initierade.

I den första bilden ser vi den termonukleära bomben "Rapture" falla ner utanför kupolen, medan den andra bilden visar efterpåverkan. Eftersom det bara fanns en krater (klipporna på baksidan är huggen för att ha kupolen byggd på en plan terräng), kan vi anta att Mosk inte förstördes tidigare i serien. Så varför lämnade Moskva? Troligtvis på grund av Romdeaus attack.

Nu är vi inte säkra på hur invandrarna reser till Romdeau och inte heller hur många av invandrarna som faktiskt har kommit till Romdeau. Men kommunen kan leva utanför (något), så kanske invandrarna som gjorde det till kupolen byggde upp ett naturligt motstånd. Om Romdeau-militären transporterade dem (av barmhärtighet ville Donov Mayer bara att Proxy One skulle återvända), skulle de ha behandlats före hand; i annat fall kan medborgare i Moskva ha fått en slags vaccination eller ökat sitt immunsystem.

Vincent och Re-L

Vincent och Re-L kan vara ute på grund av Amrita-cellerna i dem.

För det första, för Vincent, beror det på att han är Ergo Proxy, och som sådan skulle han vara naturligt immun på grund av att vara nära odödlig.

För Re-L, när hon först gick ut, drabbades hon av det virus som var ute, för hon var inte i något tillstånd att flyga tillbaka till Romdeau och Vincent behövde fly, Hoody blev en ställning för Vincent som återvände Re-L väl vet att när Re-L får behandling han (som Vincent) skulle fångas.

Daedalus var i beredskap och gav Re-L-behandling för att rädda sitt liv. Det antas att han gav henne Amrita Cell (som troligen kom från Monad), vilket sedan skulle förklara varför hon är helt bra när hon lämnar Romdeau en andra gång.

Romdeau-utvandrare

Projekt ADW var ett försök att modifiera människor på cellulär nivå med en infusion av Amrita-celler, cellerna som finns i Proxies. Det inträffade någon gång mellan lanseringen av Rapture och Re-L, Vincent och Pinos återkomst till Romdeau. Även om det uppenbarligen använde Amrita-celler från Monad, berörs inte Project ADW på något riktigt djup, så vi vet inte hur framgångsrikt det var eller hur många människor som hade infusionen.

Men i slutet minns jag inte att jag såg några andra människor utanför kupolen. Det föreslås också på Proxy One's Wikia-sida (under Proxy One's Revenge) att Re-L och Vincent är de enda 2 människorna kvar (tillsammans med en massa Cagito-infekterade AutoReivs), vilket gör dem till ett ordspråkigt Adam och Eva, åtminstone tills Boomerang Star återvänder.


På en sista anteckning bör det noteras att den ekologiska katastrofen som såg skapandet av Boomerang- och Proxy-projekten avtar, och planeten är på väg att återhämta sig. Först kan folk i kupolen ha fått höra att det var för dödligt att gå ut. Men när planeten återhämtade sig är det möjligt att virusen / patogenerna också började dö av (planeten befann sig i ungefär en istid), och chansen att människor dör av dem skulle vara mindre troliga.

Detta skulle inte vara en omedelbar process, så möjligen när serien startade var sannolikheten för att överleva ute större än tidigare när kupolerna först försökte förhindra att folk lämnade.

2
  • Som vanligt, kontrollera om det finns några avvikelser (det finns några ändringar i ordet så se upp för dem). Det finns också delen "For Re-L, ...", som är en lång pågående mening som jag inte förstår vad du försöker säga.
  • 1 @nhahtdh fixade, tror jag, det förklarar bara hur Re-L kom tillbaka till kupolen medan han försvagades av vilket virus hon drabbades av

Det kan mycket väl ha varit ett designervirus för att hålla människor inne i kupolerna, arbeta, leva och bygga upp de bebodda kupolerna. Om du använder befolkningen som spekuleras, för att bygga och upprätthålla beboeliga utrymme för de återvändande varelserna, varför låta befolkningen vandra fritt?

Nu när de ursprungliga människorna återvänder samma signal för att utlösa proxyerna att bli galna kan göra samma sak mot ett designervirus.