Anonim

Malik / Marik Singapore Dub

Var kan jag titta ocensurerad Yu-Gi-Oh! avsnitt från början i Engelska dub? (Jag kommer att vara glad om det också har engelska sub eftersom jag inte är infödd).

2
  • Yu-Gi-Oh censurerades för amerikansk publik. Det finns ingen ocensurerad version av dubben.
  • Du måste notera vilken region du befinner dig i eftersom strömningsrättigheter och tillgänglighet varierar beroende på plats.

Det var bara 9 avsnitt som släpptes ocensurerade i USA gjorda av 4Kids och Funimation 2004, på grund av en mängd olika problem som vissa påstås vara licensierings- och kontraktsfrågor, till exempel en med Yugis röstskådespelare, Shunsuke Kazama, som först nyligen rensades upp med crunchyroll för några år tillbaka. Du hittar dem i de tre första DVD-utgåvorna.

Om du vill ha fler "ocensurerade" engelska dub-avsnitt, leta efter Singapore-dubben eftersom de behåller saker som originalets musik och dialog, men de använder dubbenamnen och rösterna.

Beroende på din region kan du för det mesta hitta de dubbade avsnitten på http://www.yugioh.com/episodes där du kan filtrera efter serier.

Det finns ingen ocensurerad Yu-Gi-Oh! avsnitt på engelska dub. Om inte naturligtvis någon bestämde sig för att skapa en egen dub-version av fansen. 4KIDS var företaget som kallade Yu-Gi-Oh! serier för publik och de var kända för att ta anime-serier från andra länder, främst japan, och skapa en dub-version så att barnen kunde njuta av att titta på animationer utan att behöva läsa undertexter. Det är viktigt att påpeka att många av Japans animationer använder grovt språk, drogmissbruk, pentagram, våld, död, blod, blod, sex och andra saker som inte är lämpliga eller där de anses olämpliga. Därför censurerade 4KIDS många saker de dubbade, för att undvika motreaktioner från föräldrar som lämnar sina 4-5 år gamla, titta på lördag / söndagsteckningar på TV.