Anonim

U.S. Territories: förra veckan ikväll med John Oliver (HBO)

Så de andra dog, men vad hände med Akame? De nämnde att hon behövde komma ut ur landet för att folket skulle kräva att hon skulle avrättas på grund av hennes tid som kejserlig mördare, men kom hon ut, eller blev hon fångad? Om hon flydde vart gick hon?

3
  • Jag är inte säker på hur mangan slutar, men kanske skulle det kunna hjälpa till att klargöra huruvida man hänvisar till mangan eller anime-anpassningen, eftersom jag är ganska säker på att anime hade ett originalt slut.
  • Jag hänvisade till anime, men jag är väl medveten om att de avvika från mangan.
  • i så fall skulle det vara helt öppet för spekulationer, eftersom anime är en egen tidslinje, försökte jag hitta intervjuer med personalen men ingen av de jag hittade gick verkligen in i vad som händer med Akame efter slutet, jag antar att de bara lämnade sitt öde öppet. Jag tror inte att någon utveckling i mangan skulle betyda någonting för anime som slutade eftersom det i slutet var ett originalverk av studion.

Vad hände med Akame? Jag läste bara mangan men som paulnamida nämnde, om du vill ha anime-bara händelser om Akames var du har tur, eftersom allt du får är en scen efter krediter som inte ens nämner detaljer om var hon är exakt:

'I en scen efter krediter vandrar Akame i en öken, bakhåll av flera personer som verkar vara Teigu-användare. Hon säger igen att hon som överlevande axlar sina avlidna kamrats känslor och börjar slåss med gruppen banditer. '

Det här säger inte riktigt mycket. Kom hon ut, eller blev hon fångad? Om hon flydde vart gick hon? Som nämnts ovan blev hon inte fångad, men det vet ingen om vart hon gick eller vart hon var på väg till efter krediten.