Anonim

(PG13) Logan möter Axis OC Animatic (Surface Pro TEST)

Jag vill lägga till hela uppsättningen Wolf's Rain i min anime-samling, men efter att ha shoppat på E-Bay ser jag följande:

Wolf's Rain för över $ 300

Detta är en ganska vanlig prispunkt för Wolf's Rain, jag ser hela tiden att den här serien börjar på över $ 300. Varför är detta? Enligt vad jag förstår var Wolf's Rain aldrig riktigt en stor hit. Så varför kostar det så mycket att få en legitim kopia?

5
  • tillgång och efterfrågan
  • FYI, förra gången ett nytt exemplar såldes på Amazon såldes det till $ 90,55 i slutet av mars
  • @ ton.yeung Wow det är galet. Wolf's Rain är en av mina favoriter hela tiden. Jag trodde att det fanns några häftiga koncept och är förvånad över att det inte var extremt populärt. Jag släppte bara en begagnad kopia för $ 55 ... Borde ha nappat den.
  • I Japan rankades Wolf's Rain på tredje plats bland anime-serier som sändes i samma tidslucka efter Air Master och Dear Boys. Serien ansågs vara "en stor hit 2004" för den nordamerikanska marknaden och sålde bra på massmarknader såväl som på onlinemarknader och hos oberoende återförsäljare. ICv2 konstaterar att det har "en stark tilltalning till den växande tonåring och äldre anime publik." Serien valdes som en av de tio bästa animeegenskaperna 2005 för ICv2 Retailers Guide to Anime / Manga. wikipedia
  • @ ton.yeung Ja men jag tror inte att det är som Cowboy Bebop där du kan gå in i BestBuy 15 år senare och se helt nya kopior i hyllorna.

Du tittar på den ursprungliga körningen av Wolf's Rain, som inte längre är i produktion, och som sådan är föremål för begagnade prisökningar på utbud och efterfrågan.

Jag rekommenderar att du tittar på Wolf's Rain - Complete Collection DVD-uppsättning som släpptes 2005. Denna uppsättning började vid 149,99 och listas på relaterade auktioner på länken du gav till eBay för $ 195, en ökning med ~ 25% från originalet pris.