Anonim

Att blåsa jätte bubbelgummibubblor med en hel rulle bubbla!

Jag vet att Shanks hittade det men Devil Fruit dyker upp igen efter att personen som åt det dör. Så är det känt om någon åt Gum-Gum Fruit innan Luffy?

1
  • Kanske Gold D Roger ??

Shanks kände till frukten från "Devil fruit encyclopedia" ( ). Oda svarade på detta i SBS Volym 45:

D: Hej, Odacchi! Jag fick en fråga! Om Devil Fruits !! Om Kaku och Kalifa sa att de inte skulle veta vad deras Devil Fruit var förrän de åt den, hur kommer det sig att Shanks visste vad Luffys Gomu Gomu no Mi var innan han åt den ?? Berätta för mig! Säg mig nu!! Pleeeease berätta för mig !!! P.N. Shirogitsunekko

O: Tja, jag tror att jag så småningom kommer att förklara mer om Devil Fruits i huvudberättelsen, men du förstår, det finns en bok med Devil Fruits. Den har information om alla typer av fruktnamn och förmågor, men få av frukten kan faktiskt identifieras genom deras form. När det gäller Gomu Gomu no Mi fanns det en bild och allt, men för Kaku och Kalifa pratade de om hur de inte skulle veta förrän de äntligen hade ätit frukten. Det var i volym 40.

Eftersom det stod i boken kan vi dra slutsatsen att någon måste ha ätit frukten tidigare.

1
  • 1 Bra jobbat; bra första svar. Jag hade läst det men helt glömt bort! Nu antar du att det enda sättet att veta vad en viss frukt gör är att någon har ätit den tidigare. Detta är inte nödvändigtvis sant. Men ja, du har nog rätt.

Förmodligen men vi vet inte. Vi har inte sett någon annan hänvisning till någon annan med den makten. Vi vet ännu inte ursprunget till djävulens frukter nog för att veta om nya unika standardfrukter naturligt kan bildas. Vi vet inte om detalj var Shanks fick frukten.

Shanks var medveten om namnet på djävulens frukt direkt efter att Luffy åt den. Det är möjligt att han kan gissa namnet på frukten utifrån dess utseende, från en kort visning av Luffy stretching (olika sätt baserade på källmaterial) eller från någon exotisk metod för att få frukten (aka Vegapunk). Mycket mer troligt visste han emellertid namnet eftersom någon annan en gång hade den makten.

Som med din andra fråga finns fläktsteorier men de handlar inte om ämnet. Vi vet inte om jag har rätt och vet definitivt inte vem den personen kunde ha varit.

3
  • Förresten, om du kan korrigera mig på något av mina uttalanden ... det skulle vara ganska coolt, för jag skulle också vilja veta svaret på din fråga.
  • Måste titta på anime / läsa mangan för att ta reda på exakt när han sa namnet vs när det var luffigt, men från vad jag minns verkade det definitivt som om han visste namnet innan Luffy åt det. Om vi ​​tittar på CP9 2 som åt frukt i Ennies Lobby, var deras krafter okända förrän efter att ha ätit, vilket innebär att det är omöjligt att veta vilken frukt det är förrän efter att det har ätits. Eftersom de reinkarnerar som en ny frukt när hjulhjälparen dör, måste någon annan ha ätit den först, identifierat dess namn och sedan dog, åtminstone om Shanks verkligen visste namnet först.
  • @Ryan animescenen finns på YouTube. Jag omklockade och justerade svaret. Shanks sa fruktens namn strax efter att Luffy åt den och sträckte sig för första gången. Verkade som om han visste vad det var.

Nej det gör vi inte. Även om anime och manga har flera anpassningar av hur Luffy erhållit och åt frukten nämner inte franchisekanonen om det fanns en tandköttanvändare före Luffy.

Mycket information om djävulens frukter, deras ursprung och syften avslöjar långsamt genom olika nyckelpersoner och detaljer om historien, varför djävulens frukt är en nyckelplott.

Just nu skulle jag gå så långt som att spekulera i att vi möjligen kommer att lära oss svaret på din fråga när poneglyferna utforskas ytterligare i Luffys nuvarande strävan efter Rafftel och kampen mot Yonko.

2
  • Varför skulle de säga det på polyeglyferna? Det är mer troligt att det avslöjas av Shanks eller en av hans män.
  • Jag tror att eftersom glyferna har den förlorade historien kan någon i den historien ha visat mer om djävulens frukter. Jag tror att om shanks visste att det skulle ha tagits upp nu eftersom vi har sett honom flera gånger.

Troligtvis var det många. Vissa tycker om att det är en speciell frukt som en gång användes av någon som var riktigt stark som Roger själv. Jag känner att det skulle ha nämnts redan och ännu viktigare tycker jag att Luffy är den första som använder sin djävulens frukt på så imponerande och innovativa sätt.

För mig tror jag att shanks känner till denna DF. Men det är inte något speciellt eller något. Oda nämnde att han vill göra luffy till en karaktär som inte gör publiken uttråkad. Så han gav gomu gomu no mi till honom eftersom du kan se att han kan sträcka sig och göra kul med sin kropp men samtidigt kan han vara ett stridsgeni för att utnyttja sin DF till full potential i strid. Det är 2 i 1. Att vara ett stridsgeni som använder DF och haki kombinerat bygger på karaktär, inte själva frukten. Vilket innebär att om någon i det förflutna redan åt denna frukt. Han / hon kan förmodligen inte göra vad luffigt gör med frukten nu. Det gör denna frukt inte speciell alls. Så slutsatsen är att gomu gomu no mi bara är en vanlig frukt men det blir en stark frukt på grund av att användaren vet hur man använder den ordentligt.