Anonim

Sound Of Silence av The Ray Conniff Singers

I Captain Earth finns det en tjej som bara dyker upp vid två tillfällen under serien, när Daichi får sin Livlaster och i slutet.

Hon presenterades i öppningen, så först förvirrade jag henne med Setsuna, men frisyren var annorlunda (enorm giveaway de var inte samma person).

Så vem är den här ex-machina-damen? (enorm spoiler om jag var tvungen att förklara varför ex-maskin del)

Några spekulationer i samtalsidan för Hana Mutou satte henne som den mänskliga formen av rymdekorren Pitz, inkarnationen av Livlaster eller något annat.

Eftersom det bara är spekulation, skulle jag vilja utesluta den källan. Kan någon peka en annan källa till hennes bio?

2
  • Det verkar som om hon har ett tredje framträdande i serien, hon gör en komo i Daichis drömtid också, i Ep. 23 tror jag.
  • Ja, det gör hon. Hon verkar vara ledsen där, men hon sa ingenting till Daichi.

Faktum är att vi inte har en aning om serien. Vår bästa gissning är Livlaster.

Orsak 1 - De bekräftades att de levde saker med en vilja, men vi "träffade" dem aldrig riktigt. Vi träffade maskinerna, men inte dem, vilket är konstigt.

Orsak 2 - Hennes färgstil är densamma som Daichis Livlaster, så det finns rimliga bevis för att skapa anslutningen.

Orsak 3 - Hon sågs först när han fick Livlaster. Hon ses bara med Daichi under kritiska ögonblick för honom. Så hon och han är anslutna.

Det näst bästa alternativet är Pitz, men vi gav aldrig en motsvarande siffra för den andra ekorren. Detta är dock förmodligen den näst bästa teorin baserad på bevisen. Att följa den teorin är en ny karaktär (som en planetutrustning) för att introducera en säsong 2. Vi har ingen anledning att misstänka detta, men hej, vi vet inte. Slutligen är Daichis mamma. Han bor hos sin farbror, hans pappa dog, så vi har en saknad mamma-figur. Kanske finns det en del historia?

Hon är både Pitz och Livlaster, både Pitz och flickan har samma ögonform och färg och hon verkade för Daichi för att ge honom Livlaster. Det är ganska mycket bekräftat eftersom den andra ekorren Lappa försvann efter att Siren återfick sina minnen, men det återvände till henne efter att hennes egoblock förstördes.

1
  • 1 Kan du lägga till kanske mer bevis i det här svaret. :)