Anonim

Kelvyn Colt - Love & Hate (officiell video)

När madara återupplivades förlorade han sitt par rinnegan, sin reservoar av oändligt chakra och inte dödad förmåga (att vara en edo tensei).

Så jag vet varför madara ville bli återupplivad, men min fråga är, hur skiljer sig förmågan i dessa två fall?

En Edo Tensei kan inte vara en jinchuuriki, och så kunde han inte slutföra sin plan genom att bli de tio svansarnas jinchuuriki. Det är den främsta anledningen till att han ville bli återupplivad.

Även om det är mycket kraftfullt är kraften hos en "riktig" Rinnegan långt överlägsen en av den återupplivade "falska" Rinnegan. Den "riktiga" Rinnegan kan kalla till och kontrollera Gedo Mazo, använd Rinbo: Hengoku teknik etc.

1
  • Att passa att Madara själv skulle svara på den här frågan.

Som nämnts av Madara Uchiha kunde han som Edo Tensei inte vara en jinchuuriki av de tio svansarna som behövdes för att aktivera den oändliga Tsukoyomi.

För det andra är att han inte var nära sin fulla kraft och hans Rinnegan hade vissa förmågor men inte lika mycket och kraftfull som Rinnegan medan han levde.

Medan han var Edo Tensei, frigjorde han sig från någon form av kontroll, känslor, adrenalin etc., blev ihållande som om du inte ger något skit om någonting. Att vara en Edo Tensei kan du inte slåss med full hängivenhet och stridsanda. Det är som att hålla tillbaka är en del av din natur.

Även risken för att bli förseglad i sitt Edo Tensei-tillstånd skulle alltid vara en risk.

Eftersom han visste att det att stanna kvar i ett så oviktigt ineffektivt tillstånd inte kunde åstadkomma någonting fjärrvärt och det var ganska idiotiskt att fortfarande vara i ett så extremt försvagande tillstånd för honom eftersom Madara hade ett så oerhört strålande mål av högsta kaliber att uppnå. I själva verket är Madara i själva verket miljoner gånger mer kraftfullt i sin helt levande kropp än i hans halvdöda pappers-mach -liknande levande likstat.

Den verkliga / levande vitala Rinnegan han fick är extremt långt bortom tusen gånger mer kraftfull / kapabel än den halvdöda Edo Tensei extremt försvagad.

Det var som att bokstavligen jämföra den viktigaste betydelsen av sällsynta diamanter med pappersmask som är i form av en vanlig diamant och har några riktiga mikroskopiska bitar av vanliga och sällsynta diamanter. Det finns en hel del astronomisk universell storleksskillnad här, både mellan riktig Rinnegan och Edo-Tensei Rinnegan och mellan Fully-Vitally-Revived Madara respektive Half-Dead Walking Corpse Madara.

1
  • 2 Du ger inte riktigt en förklaring till skillnaden, du nämner bara att det finns en stor - Kan du kanske prata om det i ditt svar