Anonim

Steve Harvey bryter ner efter att ha sett sitt mammas hus

I maktturneringen om tiden är ute vinner universum med fler fighters i arenan. De har tre krigare kvar när andra universum har mer, till exempel har universum 7 7 krigare. De har den mest kraftfulla kämpen för tillfället, Jiren (Goku kanske överträffar honom så småningom men för tillfället gör han det inte) och 2 andra kämpar som kan vara på nivån för Vegeta eller Freezer.

Nu varför Jiren mediterar om det är uppenbart att Toppo och Dyspo inte kommer att kunna reducera alla andra universum till 2 eller mindre fighters, universum som inkluderar fighters i deras nivå eller högre, som Vegeta, Freezer, 17, Gohan, Kale, etc.

Hur förväntar sig universum 11 att vinna med sin nuvarande strategi? finns det något sätt de kan vinna så här?

3
  • Jag vet ingenting om DBS, men är detta främst åsiktsbaserad / förutsägande framtida händelse? Vad är det förväntade objektiva svaret här?
  • Kanske karaktärerna gav skäl till detta jag saknade, eller kan de förväntade förklara varför de gör det här. Beerus, Wiss och andra förklarar hela tiden vad som händer i slagsmål, som boxkommentatorer. Eller kanske de avslöjade något i japanska tidskrifter som jag inte har läst. De ger 5-6 spoilers per vecka i japanska tidningar. Du har också mangan som jag inte får läsa alltid med expandera i DBS-berättelsen
  • Bara en gissning, men "släpp loss Jiren" är deras strategi? För närvarande kunde han rensa bort de andra universum när han vill. Och möjligheten att bli raderad kan öka den önskan.

Jag tror att deras bästa strategi är att få Dyspo och Toppo att eliminera alla relativt svagare krigare från olika universum, medan Jiren eliminerar sådana som Goku (utan användargränssnitt), Vegeta och Frieza och den bästa tiden att implementera en sådan strategi skulle vara nära slutet av turneringen.

Tja, det är faktiskt inte meningsfullt för det mest logiska skulle vara att Jiren eventuellt utplånade alla som han mer eller mindre kunde göra och sluta vinna turneringen. Dock har Dragon Ball alltid varit en "Macho, power" -baserad show och den mest logiska förklaringen för närvarande är att Jiren bara är intresserad av att slåss mot någon som är värt är tid och inte är intresserad av att bekämpa någon svag.

Jag tror att det enda möjliga skottet Universe 11 har för att vinna turneringen är genom den enorma hoten från Jirens makt. Dyspo är möjligen på samma nivå som Mid-tier-kämpar som säger Android 17 eller Gohan och möjligen ännu svagare men är inte på något sätt stark nog att möta några av de höga karaktärerna som Vegeta och Golden freiza om han inte lyckas använda sin hastighet och räknare deras makt. Toppo, å andra sidan, är mycket kraftfullare och vi ser honom driva Goku till att använda kaioken och Toppo undertrycktes och kämpade inte med full kraft. Så idealiskt sett är Toppo tillräckligt stark för att ta ut de flesta kämparna men kan ha problem med de andra karaktärerna som Vegeta och Freiza. Vi har sett någon som Kale kunna skramla hela arenan när hon släppte sin ki och också slog ut några få krigare under processen. Så även om toppo och dyspo skulle elimineras, kunde Jiren möjligen släppa loss sin gud för destruktionsnivånergi som utan tvekan är tillräckligt stark för att utplåna varje fighter där utom (UI Goku).

Även efter att toppo kämpat med goku under Zen-utställningsmatchen och Vermouth frågade honom om han kunde besegra goku; Han svarade att han inte var säker och om han skulle falla skulle Jiren fortfarande vara där. Jag tror att Universe 11: s strategi skulle vara att ta ut så många kämpar som möjligt och även om de skulle falla finns det ingen som kan ta ut Jiren eller ens tillräckligt stark för att slåss en anständig kamp.