Anonim

50 Cent - P.I.M.P. (Snoop Dogg Remix) ft. Snoop Dogg, G-Unit

På Kuroko no Basuke Wikia här under personlighet står det om varför Kagami Taiga är rädd för hundar vilket är som följer ...

När Kuroko tog Tetsuya # 2 (The Dog) till träning avslöjas det att Kagami är rädd för hundar. Denna rädsla härstammar från hans tid i Amerika, där han en gång blev biten av en hund.

Men jag är inte säker på om denna information är korrekt eller bara består. Vet någon vilken episod i Kuroko no Basuke nämner varifrån denna rädsla kommer?

Kuroko no Basuke wikia (till skillnad från de flesta wikier) är faktiskt ganska bra med att citera sina källor. Uttalandet du citerar innehåller en hänvisning till kapitel 74 (finns i volym 9), sidan 9:

Den vänstra pratbubblan lyder:

När jag var barn tillbaka i USA blev jag biten av en jättehund, så [jag kan allvarligt inte hantera dem] ...!

Jag tror dock inte att detta nämndes i anime. Kagami säger åtminstone inget om det i avsnitt 14, det är då hunden introduceras i anime.

1
  • Åh, så var det i mangan. Jag har inte läst dem själv än eftersom jag bara har sett anime. Tack. :)

Det sägs i anime, jag har inte läst manga heller men jag fick det från anime. Anledningen till att han är så rädd för hundar är att när han var ung retade han en hund, blev hunden arg och bet honom. så tekniskt var det hans eget fel.