Anonim

Nightcore - Born For Greatness

Efter att hon dödat Levi-truppet förvandlades Eren för att bekämpa den kvinnliga Titan. I kapitel 29, Hammare, det såg ut som om Eren hade överhanden, men sedan vände sig den kvinnliga Titan och skar med en horisontell rörelse Erens titanforms huvud i hälften.

Hur hände det? Den delen var inte tydlig i anime eller manga. Tog hon ett träd och slog honom? Hårdade hon handen och slog honom?

+100

Se sidan 33, kapitel 32, "Medkänsla" från mangan.

Den föregående sidan följde diskussionen om Annie som misstänkt för att vara kvinnlig titan. Frågar Mikasa Eren, efter att ha kämpat mot den kvinnliga Titan, om något alls påminde honom om Annie. Eren kommer ihåg Annies hållning som en parallell till den kvinnliga Titan som flyttar från samma hållning till hennes spark.

Ställningen liknar Annies stil som demonstrerades i kapitel 17: Illusions of Force

Texten talas av Mikasa för att övertyga Eren om att han först inne vet hur nära likheterna är.

4
  • Ah! Jag förstår! Mycket bra, jag saknade det! Tack så mycket, ha mitt +1 och det accepterade svaret. Hoppas vi ses oftare på webbplatsen! :)
  • 1 Kan du förklara vad som hände exakt? Istället för att bara peka på sidan? Just nu är jag fortfarande inte 100% övertygad om att det här svaret är det bästa.
  • @MadaraUchiha Förhoppningsvis är redigeringen lite mer informativ om vad som händer.
  • 1 Ändå finns det inte ett tydligt "Hon sparkade av honom" i det här svaret, lägg till det och bounty är din :)

Varning Detta kan innehålla spoilers.

Flyttet som hon använde för att avsluta Eren var en direkt hänvisning till en tidigare scen i anime (detta har inte gjorts i manga så vitt jag vet). Vid denna tidpunkt vet tittaren inte att Annie är titan. Stridsrörelsen som används där liknar hennes stridsrörelser som används under träningen. detta är en av ledtrådarna bredvid titans ansiktslikhet med Annie. Lite djupare information om detta, det drag hon använde är ett karate-drag från de ursprungliga Katorna. Som anges i den länkade videon har hon utbildats i kampsport av sin far.

Som jag minns fanns en reaktion av nävarörelser (i anime).
Förmodligen härda hennes hand och fick trädet på väg när han skär av huvudet.

1
  • 2 men hon gjorde en kick inte en näve hit