Anonim

Pokemon Crossover 2: Battle! Naruto Uzumaki (Naruto x Pokemon)

Han har inte syskon, inte heller är han en Uchiha, så svaret skulle vara enkelt, men som vi har sett nådde han en hög nivå i användningen av Sharingan. så, baserat på vår kunskap om hur Mangekyou Sharingan fungerar, kan kombinationen av hans och Obitos öga resultera i en evig Mangekyou Sharingan?

6
  • varför bounty? förklaras det inte redan i mitt svar?
  • Jag har skapat ett rum som heter Kakashis Sharingan ... kom dit
  • Jag har precis lagt upp min version av svaret :) Jag märkte också att du redigerade din titel. Mangekyou har inte fel, det är det korrekta romaniserade sättet att stava ordet. Mangeky = Mangekyou eftersom = ou.
  • åh, tack så mycket ... Jag vet att det är Mangekyo, men stavningen är som Mangekyou, så det är ganska reflex ...
  • Jag förstår inte de flesta svaren. varje svar säger att för EMS behöver man se brodern, men varje svar säger tekniskt kan han få EMS. kan alla vara tydliga vad de försöker berätta. @krikara svar verkar mest troligt just nu för mig.

Svaret på din fråga är ja, Kakashi kan få Eternal Mangekyou Sharingan.

Men problemet är att hans Sharingan förbrukar mycket av sitt chakra. I vissa skeden gjorde hans överanvändning av Kamui honom också utmattad. I denna källa, det står att:

"Upprepad användning av tekniken belastar användaren mycket, vilket får hans vänstra öga att blöda om det används för mycket"

Som ett resultat, att använda Evig Mangekyou Sharingan kan leda till en livshotande situation för honom. Och enligt föregående svar måste du transplantera en Mangekyou Sharingan, helst från någon nära, till exempel ett syskon.

4
  • Är det möjligt för kakashi att ta obitos MS och få EMS ?? För vi vet alla att kakashi inte har syskon. om någon dyker upp också skulle det vara omöjligt för honom / henne att ha MS: P, för han är inte från den mäktiga uchiha-klanen (jag älskar den här klanen).
  • Teoretiskt nej eftersom Obito inte är hans syskon [förutom det faktum att de var lärjungar av samma lärare, dvs. fjärde Hokage]. Men Kakashi fick Mangekyou Sharingan efter att ha dödat Rin [även om de inte var släkt förutom att vara lärjungar av samma lärare, dvs. Hokage]. Från det jag kan spekulera är att det kan finnas en chans att han får EMS med Obitos MS. Men ändå är det upp till Sir Masashi Kishimotos händer.
  • Mangeky Sharingan väcks genom det trauma som upplevs från en persons död mycket nära Sharingan-användaren. Kakashi gillade Rin säkert, det finns ingen tvekan om det. EMS kan väckas även genom att transplantera ett syskon som inte är syskon (även om framgångsgraden är mindre). Men jag tror inte att Kishi kommer att tillåta Kakashi att få EMS, för redan har vi tillräckligt många människor att hantera madara.
  • Tyvärr glömde jag att nämna uppvaknandet av MS ...... även om jag visste om uppvaknandet av MS, specificerade jag inte det i mitt svar ..... men vad din fråga gäller kan det finnas en 50 -50 chans för Kakashi att få EMS ....
+50

Realistiskt sett Kakashi kan inte vinna den eviga Mangekyou Sharingan (EMS).

Läs igenom detta avsnitt från kapitel 386

Det finns flera anledningar till varför Kakashi inte kan få EMS. Först måste utbytet ske mellan klanmän. Kakashi passar inte i denna kategori. Ytterligare mer säger mangan "att helt enkelt få andras ögon var inte lika med att få denna makt". Detta innebär att du måste få din brors ögon såväl som en ny uppsättning ögon.

Man kan argumentera för att Kakashi och Obito är som bröder, men Kakashi får inte ett nytt öga om han byter med Obito.

I slutändan är det omöjligt för Kakashi att uppnå EMS.

2
  • ja, jag är glad att jag har lagt en skott på detta, eftersom allt fler intressanta teorier / åsikter kommer (för och emot) .... men min fråga är, är inte clansmen hänvisar till det faktum att de är i "förhållande" av Sharingan? Det är nödvändigt att vara en Uchiha?
  • Yup, det är nödvändigt att vara en Uchiha. Det är därför Kakashi inte passar i den här kategorin :)

Tekniskt sett borde Kakashi kunna erhålla den eviga mangekyou sharingan. Men chansen att detta händer är mycket liten

För att erhålla en evig mangekyou sharingan måste man transplantera en mangeky sharingan att föredra från någon nära som ett syskon. Bara en normal transplantation bör bara återställa synens syn med dess visuella skicklighet.

Ändå kan Kakashi också vara ett undantag i det här fallet eftersom han inte / knappt verkar förlora någon av hans syn kommer att använda sin Sharingan. Detta kan också bero på bristen på användning och bristen på kraftfulla ögonkrafter förutom hans Kamui

Med tiden försämrar användningen av Mangeky Sharingans tekniker användarens syn till blindhet, ett svårt öde för dem som har vant sig vid den kraft och synskärpa det ger. Endast genom att transplantera ögonen på en annan Uchiha kan de hoppas få tillbaka synen och ögonkrafterna. Om de transplanterade ögonen råkar vara Mangeky Sharingan av en Uchiha med starka blodband med mottagaren helst ett syskon sannolikheten för kompatibilitet ökar, vilket resulterar i skapandet av en evig Mangeky Sharingan-källa

Ja, Kakashi kan få Evig Mangekyou Sharingan. Jag måste dock vara oense med kakashis svar. EMS förbrukar mindre chakra och sätter mindre stress på användaren som kastar den. Kakashi måste ha ett Mangekyou Sharingan-öga, förutsatt att det är kompatibelt för honom, eftersom det inte är möjligt att få EMS bara genom att implantera en annan uppsättning MS.

att använda EMS skulle vara mindre livshotande för honom än att använda MS, eftersom det inte finns någon risk för blindhet efter att ha fått EMS.

7
  • jag har en fråga ..... även om ditt uttalande är korrekt kan du inte ignorera det faktum att han är en icke uchiha ....... med tanke på det, jag kom med mitt svar
  • Du nämner att Kakashi skulle behöva ett "Mangekyou Sharingan-par" innan han kunde få EMS. Jag undrade också detta, men har du några bevis att citera för detta?
  • @Kakashi Okej, om han är en icke-Uchiha hindrar honom att uppgradera till EMS, så enligt den logiken borde han inte ha fått MS i första hand. Men han fick MS på det vanliga sättet att vara en icke uchiha (jag menar hur uchiha får sin MS), därför tror jag att uppgradering till EMS inte kommer att trotsa denna logik och borde vara densamma för både Uchiha och icke-Uchiha lika.
  • @SamuelSlade My bad, jag menar EMS bara i hans vänstra öga.
  • 1 @BoyLittUp precis som hur Samuel sa, jag har ytterligare en fråga att ställa: -Kakashis MS är uppenbar sak, utan tvekan om det, men det som ständigt slår på mitt huvud är att Kakashi inte har Uchiha-blod, eftersom han inte Det har vi inte, vi kan inte spekulera i någon slutsats här, eftersom hans fall är exceptionellt. Men baserat på fakta som erhållits i manga och anime måste jag säga att Uchiha-blod kan använda Sharingan till fullo. Så indirekt innebär det att kakashi kan inte använda EMS till fullo annars skulle han gå igenom ögonbelastning..at svar är fortfarande i glömskt tillstånd .. vi måste vänta på det

Eftersom vi har fastnat, låt oss sammanfatta vad vi vet:

  1. JA - men: hans Sharingan använder för mycket chakra, därför skulle han vara helt utmattad / kanske död med EMS, eller så skulle han inte kunna använda den med sin fulla kraft.

  2. NEJ - för: Kakashi tillhör inte Uchiha-klanen, plus att han inte har bröder eller nära honom med samma förmåga; även om han hade någon, att någon måste ha en MS, men vi vet inte om andra människor förutom Sasuke.

Så vi kan säga att oddsen är jämna, men det slog mig bara ... Inser vi att vi pratar om samma ögon ??? Så mycket som jag skulle vilja se honom utrustad med en EMS, om han kunde få detta öga genom att helt enkelt smälta sin en med Obitos, skulle det vara detsamma som Madara skulle ha smält sina egna ögon i ett (vi kan argumentera för att han skulle förlora ett öga, men det andra skulle vara ett EMS), så praktiskt taget alla Uchiha-medlemmar kunde ha besatt en EMS bara genom att smälta samman sina egna ögon.

Så om vi måste göra en slutsats, även om han inte är en Uchiha eller har syskon, därför har han inte en chans att få en ny uppsättning ögon, jag tror att det bästa svaret och anledningen till att Kakashi INTE kan få en evig Mangekyo Sharingan (men jag väntar ivrigt på "kan-svar") beror på att smälta dina egna ögon inte skulle resultera i EMS.

Jag tror att Kakashis Sharingan redan är en Mangekyou Sharingan eftersom Mangekyou Sharingan-användare tappar synen för att ha överanvändit sin Mangekyou Sharingan men Kakashi har använt den ett tag. Men han har chakraproblem med tanke på att han inte är från Uchiha-klanen.

Kakashi kan få EMS från en annan MS om det erhålls. Han kan inte transplantera Obitos MS som är dumt varje MS-öga vänster, höger har egna krafter, förutom detta är de samma exakta MS så det blir ingen skillnad. När någon har MS och vill ha en EMS behöver en annan MS från en annan person (Clanmate) för att få EMS genom att kombinera dessa 2 MS kombinerar de båda sina formulär för att göra en mix som den nya EMS.

En sak jag är nyfiken på att vi såg Madara med sin bror när han fick ögonen blandade de och blev en ny form, samma sak med Sasuke med Itachi-ögon. Men jag kan inte förstå när Sasuke kämpade med Itachi, Itachi ville ha Sasukes ögon trots att de inte var MS. Jag tänkte att för att få EMS behöver du båda användarnas ögon för att vara MS med olika former för att skapa en ny form som skulle vara EMS, men hur Itachi gick som att transplantera normal Sharingan med en MS för att göra en EMS om det var så och skulle fungera hur skulle det nya EMS-formuläret se ut?

1
  • Jag är ganska säker på att han inte ville ta Sasukes delningsansökare ... du är felorienterad ...