Anonim

Första dagen tillbaka till skolan * NY VARM FLICKA *

Jag letar efter namnet på en viss anime jag såg när jag var yngre. Det handlade om en kille som av någon anledning flydde in i bergen. I dessa berg hittade han en kvinna. Efter att ha kyssat henne fick han reda på att han blev odödlig och levde i tusentals år. Jag kommer också ihåg att i det ögonblick de kyssade skulle han känna sig omänsklig smärta i tre dagar i rad.

Redigera: Jag minns inte riktigt konststilen eller musiken som används. Jag är säker på att det var en serie runt 12 avsnitt. Jag såg det subbed och tror inte att det fanns någon dubbad version (jag tittar inte riktigt på dem så var inte uppmärksam på det). Jag tror att det var en Madhouse-produktion men jag kan inte säga det säkert. Det ögonblick jag började titta på hade nästan slutat och jag tror att slutet var lite av en vampyrliknande historia eller åtminstone antydde till en vampyrliknande plot.

Jag kom ihåg lite mer om handlingen: den satt under medeltiden mellan 1200 och 1400, tror jag. Men halvvägs genom handlingen tappar han medvetandet och stannar kvar i 1000 år och hamnar i ett postapokalyptiskt Japan där han börjar söka efter sin älskade (den som kyssade och gjorde honom odödlig). Det var inte heller 2007 när jag såg det utan i slutet av 2008. Jag läste mangan 2007.

4
  • När var du yngre?
  • @coleopterist jag såg det slutade 2007 så 6 år tillbaka
  • Såg animeringen ny ut för dig eller old-school? Kommer du ihåg om det subbades eller dubbades? Var det en film eller en serie? Lägg till så många detaljer som möjligt i din fråga.
  • @coleopterist Har lagt till mer information i frågan

Detta låter något som Kurozuka.

Serien börjar i 1100-talets Japan och handlar om Kuro, en karaktär löst baserad på den legendariska japanska svärdsmannen Minamoto no Yoshitsune. Kuro och hans tjänare, Benkei, möter en vacker och mystisk kvinna som heter Kuromitsu medan de är på flykt från Kuros äldre bror, som söker sitt liv. Kuromitsu och Kuro förälskar sig, men han upptäcker snart att hon har en hemsk hemlighet: hon är en vampirisk odödlig. Efter en attack från hans förföljare skadas Kuro hårt och måste suga in Kuromitsus blod för att rädda sitt eget liv. Kuro förråds sedan och attackeras av Benkei, som har undergrävts av en skuggig organisation som kallas Röda armén, och Kuros huvud är avskuren, vilket stör hans förvandling till ett helt odödligt väsen.

Kuro förlorar medvetandet och vaknar upp århundraden senare i ett postapokalyptiskt, dystopiskt Japan. De överlevande medborgarna har fallit under konstant förtryck av Röda armén, och Kuro hittas snabbt och rekryteras av en underjordisk revolutionär rörelse som heter Haniwa. De återstående episoderna följer Kuros kamp med Röda armén och dess värd av elitkrigare, som har förbättrats av prover av Kuromitsus blod, och hans strävan att hitta sin oförklarligt förlorade kärlek.

Anime är också av Madhouse från 2008.

1
  • 1 Du har precis gjort en bullseye Det är det: 3 !!! (lade till mitt misstag jag läste mangan 2007 anime i slutet av 2008)

Princess Resurrection ( Kaibutsu jo?, Lit. Monster Princess) är en japansk skräckkomedi manga av Yasunori Mitsunaga.

Hiro Hiyorimi är en pojke som just har flyttat till Sasanaki City för att träffa sin syster. När han går nerför trottoaren träffas han plötsligt av en bil (krossad av byggbjälkar i anime). På gränsen till döden ses han av en ung kvinna klädd i gotiska kläder. Hon återupplivar honom och lämnar honom vid liv på sjukhusets bårhus. Han vaknar förvirrad över vad som hände, bara för att möta kvinnan igen när hon eliminerar några vargvarelser. Hon adresserar Hiro som "hennes tjänare" och presenterar sig själv som "Hime" (japanska för prinsessan) och förklarar att hon är en medlem av den kungliga familjen i Monster Realm.

Inga berg uppenbarligen. Men resten av handlingen verkar dela samma ballpark. Tidsramen passar också.

Mangan pågår fortfarande.

4
  • Ser ut att vara den, Gillar som jag kommer att titta på senare. Det var en äldre stil, det fanns inga bilar än. att använda blad och sånt, även om detta gjorde att jag kom ihåg att jag blev sjukare uppdaterade min fråga med mer detaljer
  • @Dimitrimx ser jag :( Wiki nämner också de vampyrer som du har nämnt. Lägg till blad och 2007 till din fråga.
  • lade till all information jag bara kom ihåg att det var lite mörk svart anime: /
  • @Dimitrimx Bra gjort :)

"En mörk kanin har sju liv" eller det japanska namnet "Itsuka Tenma No Kuro Usagi".

Taito har varit riktigt sömnig den senaste tiden och fortsätter att drömma om en kvinnlig vampyr som säger att hon har gett honom henne gift. Ibland tror han till och med att han hör hennes röst när han är vaken. Men efter att ha överlevt en olycka som borde ha dödat honom förändras Taito s värld drastiskt och han inser att hans drömmar är mer verkliga än han trodde. det är en cool anime

1
  • Du känner till den här anime du nämnde, och kurozuka är så lika