Anonim

Try Guys Recreate Iconic Boy Band Album Covers feat. Doug The Mops

Historien handlar om en tjej och en pojke som träffas efter att deras föräldrar åkte på semester. När deras föräldrar kom tillbaka bytte de ut partner och de två blev syskon. Snälla hjälp. Jag kommer inte att kunna sova bra tills jag kommer ihåg anime. ; (

0

Det är Marmalade Boy. Ursprungligen en manga, hade en anime-anpassning senare.

Från Wikipedia-sidan som jag länkade ovan:

Miki Koishikawas vanliga liv som gymnasieår vänds upp och ner när hennes föräldrar plötsligt meddelar att de skiljs för att byta partner med ett par de träffade på Hawaii. De söker hennes godkännande av den chockerande förändringen, och vid en middag där Miki träffar det andra paret liksom deras son Yuu, som är ungefär hennes ålder, godkänner hon motvilligt arrangemanget. Yuu, som till en början är en juck som tar varje tillfälle att göra narr av Miki, visar sig vara rolig och attraktiv, och Miki finner sig själv falla för honom.

『マ マ レ ー ド · ボ ー イ mal (Marmalade Boy) är en 76-avsnitt TV-anime som också har en teaterfilm (filmen är en prequel). Den är anpassad från en manga med 8 volymer och det finns en förföljande mangaföljare med titeln 『マ マ レ ド ボ ボ ー イ イ (Marmalade Boy - liten -) som fortsätter historien när de ursprungliga huvudpersonerna (Miki och Yuu) är i 30-årsåldern .

Varken Miki eller Yuu ändrar sitt familjeregister (戸 籍, koseki), så även om deras föräldrar skiljer sig och gifter sig om ändrar de inte sin familj eller sina namn, och varken adopteras av en icke-biologisk förälder. Enligt japansk lag är de tekniskt sett inte syskon.

Egentligen visar den animerade filmen att Yuu "träffade" Miki innan deras fyra föräldrar ordnade dem för att träffas i avsnitt 1 i TV-serien. Han observerade henne och började tycka om henne innan han fick reda på att deras föräldrar skulle byta make och alla sex personer skulle leva under ett tak. Även om de bor tillsammans i ett stort hus, för att Yuu redan tyckte om Miki som ett romantiskt intresse från förhand, kom han inte på att tänka på henne som ett syskon. När Miki träffade Yuu lockades hon omedelbart fysiskt till honom men hoppades att han skulle hjälpa henne att bryta upp sina föräldrar, så hennes ursprungliga känsla gentemot honom var inte heller ett syskon. (Detta skiljer sig markant från situationen för deras yngre syskon i uppföljaren, där Yuus yngre syster växer upp i samma hus med Mikis yngre bror och tänker på honom som ett syskon trots att de inte är juridiskt släkt och inte heller delar blodlinjen.) När föräldrarna återvände från sin semester på Hawaii fick de Miki och Yuus samtycke innan de fortsatte med skilsmässan och om giften, så när de flyttade in i det stora huset tillsammans var de fyra föräldrarna ännu inte gifta i sina nya parningar (Japansk lag kräver en väntetid mellan en skilsmässa och ett senare äktenskap, så vid tidpunkten för inflyttningsdatumet var de fyra ensamstående). Det är inte klart på vilket sätt föräldrarna förväntade sig att deras barn skulle relatera till varandra, förutom att de var en stor lycklig "familj".

Spoiler för slutet av anime-serien och för 『マ マ レ ー ド · ボ ー イ lite』:

När Miki och Yuu avslöjar för sina föräldrar att de älskar varandra romantiskt bryr sig inte deras föräldrar alls; det är tydligt att de inte antog att deras barn borde betrakta varandra som syskon. Miki och Yuu gifter sig i 『マ マ レ ー ボ ボ ー イ イ lite』 och tänker föda biologiska barn, så att de aldrig slutar fungera som syskon.