Anonim

ONE OK ROCK - Clock Strikes [Official Music Video]

I Boku no Hero Academia, vi vet att världen inte är begränsad till endast Japan; det finns Amerika och andra länder som särskilt anges i BNHA: Två hjältar film. Men varför är de kända topp 10 hjältarna (förmodligen de bästa hjältarna) japanska? Endeavour, Jeanist, Edgeshot, etc. är alla från Japan, till och med All Might (även om han har varit i USA för att göra hjältearbete).

Finns det en annan topphjälte som faktiskt inte är japansk eller inte från Japan? Eller är det bara så att Kohei Horikoshi gör Japan så mycket starkare i den här serien?

2
  • Är inte alla som amerikanska?
  • @Jay egentligen inte

The Hero Billboard Chart som vanligtvis nämns i mangan är inte världsrankingen. Detta borde vara uppenbart eftersom endast japanska hjältar finns där och eftersom det heter Hero Billboard Chart JP i mangan.

För att citera från wiki,

Hero Billboard Chart JP är ett evenemang som presenterar den officiella rankningen av Japanska Pro Heroes.

Om jag måste gissa nämns inga topphjältar från andra nationer eftersom nämnandet av dem inte skulle vara relevant för historien som den är för tillfället.

4
  • Jag är ingen mangaläsare så jag visste inte om detta diagram. Ganska tvetydigt att de inte har nämnt diagrammet tydligt i nuvarande anime
  • @ gameon67 ser jag. Jag trodde att det nämndes. Jag tittade också på anime först innan jag läste mangan och under tittandet kom tanken på de 10 bästa hjältarna som en världsomspännande ranking aldrig upp för mig. Jag har alltid antagit att de bästa hjältarna som upprepade gånger nämns under hela anime endast måste vara en del av den japanska rankingen.
  • Även med den senaste filmen är jag inte säker på om mangan äntligen skulle involvera händelser och berättelser som är centrerade utanför Japan. Förresten, rankningarna visades efter Shie Hassaikai Arc, vilket förmodligen skulle förklara varför anime-tittare inte vet om det. Jag ber om ursäkt eftersom jag antog att du redan läste mangan.
  • Du behöver inte be om ursäkt, tack för att du klargjorde min förvirring