Anonim

Avgår - Jesús Molina (pianomusik)

I avsnitt 8 av Yuri !!! på is, Emil Nekola åker sitt korta program till ett pianostycke. (Det här är ungefär åtta minuters markering i avsnittet.) Musiken lät som ett klassiskt verk som jag har hört tidigare, men jag kunde inte placera det. Det mesta jag har kunnat samla är att om detta verkligen är en klassisk komposition, så måste den tidigast vara från romantiken i musik. (Jag har också en känsla för vilka kompositörer skulle inte har skrivit något så här, men det är mindre användbart.)

Är musiken i Emils kortprogram en originalkomposition? Om inte, vad är dess titel och kompositör?

1
  • Det verkar dumt att jag fick reda på det här ganska snabbt efter att jag kastat ut mina tidigare gissningar för pianostycket och gissat att det var Mussorgsky, men eftersom jag inte såg någon diskutera avsnittet i ljudspåret när jag körde några preliminära sökningar och sedan Jag kunde inte hitta några användbara Google-resultat för 'yuri!!! on ice' 'mussorgsky' när jag väl hittat mitt svar lämnar jag det här.

Jag hittade ett svar efter ytterligare gissningar och kontroll med några musikinspelningar.

Pianomusiken är ett utdrag från Modest Mussorgsky Bilder på en utställning, särskilt "The Hut on Hen's Legs". Soundtracket innan avsnittet klipps bort till slutet av Emils föreställning matchar helt klart detta; pianomusiken börjar där detta avsnitt av Bilder på en utställning börjar och följer den (före klippningen) utan några ändringar.