Anonim

Lejoninna: hur kommer Cerseis berättelse att sluta?

För att dechiffrera Uchihas stenplatta, belägen i Naka Shrine, krävs Mangekyou Sharingan eller Rinnegan. Men kräver skapandet av surfplattan en Mangekyou och Rinnegan?

Rikudou Sennin hade Rinnegan och en av hans söner som ärvde hans ögontekniker som Mangekyou Sharingan.

Vilken typ av person kunde skapa den här surfplattan?

4
  • Jag tror inte att mangan nämnde något om vem som skapade stentavlan eller vilken typ av person som är han / hon. Svaren på denna fråga skulle bara vara spekulationer. Låt oss bara vänta tills Kishimoto Masashi-sama nämner om det.
  • @ Sp0T: Fel tråd? :)
  • Det avslöjas i dagens manga (ch 671) att Rikkudou Sennin skapade stentavlan.
  • den här frågan behöver ändras i accepterat svar, eller det aktuella svaret behöver uppdateras.

Nu, i mangaversionen av naruto (kapitel 671 s. 6), nämner The Sage of Six Path att han lämnade stenmonumentet så att människor kunde ompröva. Detta är ett konkret bevis för att Sage verkligen skapade det stenmonumentet. Se bilden nedan (Spoiler varning):

Kishi uttalade aldrig uttryckligen i mangan att Rikudou Sennin skapade tabletten, men vi kan göra en utbildad gissning om att han gjorde det.

Låt oss ta en titt på fakta.

  1. För att läsa hela Uchiha-tabletten krävs Rinnegan.
  2. Madara sägs vara den andra Sage of the Six Paths. (Detta borde betyda att ingen annan hade Rinnegan mellan Rikudou Sennin och Madara.)
  3. Tabletten hade en omfattande lista med saker, som Moon Eye-planen, hur man skaffar Mangekyou Sharingan, hur man skaffar Rinnegan och Guds träds historia med Kaguya.

Kaguya kunde inte ha skrivit surfplattan eftersom det mesta av surfplattans information avser Rikudou Sennins tid, där han hade Rinnegan och var Juubi Jinchuriki. Och eftersom Kaguya inte anses vara en Sage of Six-vägar, kan vi anta att hon inte har Rinnegan heller. Vi kan också anta att en Rinnegan-användare måste ha skrivit surfplattan.

Med detta sagt är Rikudou och Madara de enda två kandidaterna kvar, men Madara använder surfplattan för att lära sig historien om Shinobi, så Rikudou är den enda som kunde ha skrivit tabletten.

REDIGERA: Dessutom uppgav Tobi att Sage of Six-banor skapade surfplattan här (bottenpaneler).