Anonim

Narutos tragiska öde DÖDER Sasuke! (Ny Naruto-form) - BORUTO Kapitel 51

I Naruto del 1 var Narutos huvudband blått. I Naruto Shippuden var hans huvudband svart. I en av filmerna var den röd. Ett shinobis huvudband symboliserade vem du är lojal mot, så finns det någon betydelse för huvudbandets färg, och om inte, varför ändrades det upprepade gånger?

1
  • Vilken film var den röd i?

Som Kuwaly konstaterar verkar det inte ha någon betydelse i färgen på pannbandets rem. Den vanligaste av alla färger är antingen blå eller svart

Marinblå: Den vanligaste färgen på pannskydd. Många ninja behåller den här färgen under hela sin ninjakarriär.

Svart: Den näst vanligaste färgen på pannskydd. Vissa, som Naruto Uzumaki, byter till och med från blått till svart efter timeskipet

Nu kan anledningen till varför de byter färg bero på något av dessa

  1. De do måste bytas ut då och då, särskilt efter svår träning
  2. De växte helt enkelt ut av dem och vill ändra färg

I Shippuden avsnitt 6, när Naruto pratar med Iruka över ramen, säger Naruto till Iruka

Duken på det dyrbara huvudbandet du gav mig blev trasigt

Med tanke på den informationen ändrade Naruto pannbandet på grund av att det helt enkelt slits sönder och behövde bytas ut

Baserat på denna Wikia-sida finns det ingen speciell betydelse för färgerna, även om en del av variationen baseras på plats / lojalitet. Marinblå och svart verkar bara vara vanliga färger. Andra karaktärer bytte färg efter timeskipet, som Sakura och Choji, som båda bytte till rött.

Teorier om varför olika karaktärers tygfärg ändrades inkluderar att det är för att matcha deras nya utseende eller att det är baserat på rang, men det verkar inte ha varit något specifikt sagt av skaparen (som jag kan hitta), och ingen av dessa teorier överensstämmer särskilt med resten av showen. Det verkar mer troligt att ändringarna bara gjordes som en del av stilistiska / utseende förändringar efter tidskipp.

Möjligen ändras Narutos huvudband för att matcha hans nya färgschema från marin till svart. Ino och Sakura tränade båda i medicinsk ninjutsu så kanske det är därför det är rött.

1
  • 2 Choji bär ett rött pannband i Shippuden och han är inte en medicinsk Ninja

Jag antar att det bara är dina preferenser, men inom skäl. Jag tvivlar på att du kan ha ett regnbågspannband.Det finns också en vit variation som bärs av Four Celestials.