Anonim

Kayleb, Yung Cyph - Thot Walk ft. John Boy

I Bleach har Hollows (och Espadas) hål i bröstet. Hålen blöder dock inte och verkar inte ha några skadliga effekter på kroppen. För mänskliga håligheter och Espada, ordnar organen sig runt hålen eller upphör bara att existera där hålen är? Hur blöder inte hålen? Växer huden runt inuti hålen eller är den kauteriserad?

Håligheter är inte som vanliga levande varelser. Glöm inte att de är födda från människor själar, inte från kött och ben. I kapitel 433 det förklaras att

Håligheter förlorar sina hjärtan från smärtan att inte räddas av shinigami. Det bildar hålet.Deras förlorade hjärtan bildar sina masker. Hålornas unika utseende och deras unika egenskaper och krafter bildas också från deras förlorade hjärtan.

Glöm inte heller vad som händer när de dödas. Deras kroppar försvinner helt enkelt och lämnar inget lik eller någonting. Så med tanke på det kan vi säga det

eftersom de kan leva med förlorat hjärta, fungerar deras kroppar (även om vi glömmer att håligheter är andevarelser) definitivt inte på samma sätt som mänskliga (eller shinigami) kroppar gör, så de kan på något sätt leva med det.

Och jag antar att eftersom de är andevarelser bryr de sig inte om sådana saker ändå;)

2
  • Wow! Jag gissade på hjärtat var korrekt då va? :)
  • @Sai, ja, det var en riktig gissning;)

De är faktiskt själar ... snarare är de mörka själar!

En själ har något som kallas en "ödenskedja", länken till dess fysiska kropp. Det är själen som ännu inte kunde nå fram till Soul Society. För att göra det till Soul Society behöver en själsskördare hjälpa. När en själ förlorar sin öde, bildar det ett hål i bröstet.

Detta hål betyder tomheten, hungern efter att uppfylla något som är oändligt. Så det kan bara vara en representation. Jag vill lista nedan några möjligheter:

  1. Det kan bara vara en representation.
  2. Om bröstet har ett hjärta som betyder något bra betyder dess frånvaro dåligt. Så vi kan tänka att håligheter inte har hjärta.
  3. Varför blöder de inte? Det är strukturen i deras kropp.

Jag tror att den andra punkten är rätt!