Anonim

Doctor Who tappar äntligen Rose prequel och fansen blir vilda

Jag såg de första episoderna av Devilman Crybaby på Netflix och animationen var riktigt fantastisk. Jag vet att serien var regisserad av Masaaki Yuasa, en riktigt bra animatör och regissör.

Jag tror dock att vi alla kan erkänna att den här showens kvalitet är över genomsnittet. Netflix var en del av produktionskommittén och de gav verkligen ett stort bidrag till budgeten till studion Science Saru.

Jag skulle vilja ha data från seriens totala budget och det belopp som Netflix har gett.

1
  • Dessa uppgifter är vanligtvis privata och släpps inte för allmänheten av olika skäl, såvida de inte läckt ut eller förlagen / kommittéerna själva av skäl.

+100

Intressant som det kan tyckas kommer vi sannolikt aldrig att känna till detaljerna på grund av orsakerna till кяαzєя ♦ s kommentar som redan påpekats.

Inte desto mindre tänkte jag, varför inte försöka fråga Netflix själva?

Allt om det inte är mycket information, fastställde vi dock det faktum att Netflix bara betalar för exklusiva rättigheter och ingenting annat. Som stödet också antyder är det något av en affärshemlighet.

Jag har inte personligen försökt skicka dem som support föreslog. Men jag tror inte att det är troligt att ett mer beskrivande / exakt pris skulle nämnas av pr-teamet.

0