Anonim

Falsk formel lämnar barn sjuka; Trump kan begränsa WHO-finansiering för att matcha Kina; Mystiska virussymtom

I Svärdkonst online, det finns ett antal gånger Kiritos ögonfärg ändras. Ursprungligen i SAO och ALO, hans ögon var ganska grå färg:

Men när Kirito dödas av Heathcliff blir hans ögon gyllene när han återvänder till livet:

Nu kan jag bara anta att ögonfärgsförändringen var ett tecken på att han överträffade systemet med sin vilja (som erkänd av Kayaba).

Men i avsnitt 22 av säsong 1, när hans HP går ner efter att ha blivit spetsad av en väktares svärd, när han kämpar för att nå dörren inuti världsträdet, innan han dör, har hans ögonfärg förändrats. Det förändras också igen under Raid Battle in the World Tree när han producerar den attacken som gör att han kan bryta mot väktarnas mur. I dessa två fall ser jag inte hur hans vilja överträffar.

Med tanke på att hans Avatar-data vid den här tiden var SAO-data som fick se ut som honom, vad orsakar Kiritos ögon att ändra färg?

4
  • ändrade hans ögon färg när han förvandlades till monsteret i ALO?
  • @Dragon inte säker. Jag märkte bara detta när jag såg Sword Art Online EX och Kirito förvandlades till Gleam Eyes dök inte upp i den
  • I den sista bilden aktiverade han bara sitt HAX-läge.
  • Det kan bara vara tillståndet mellan död och levande. Det kan vara möjligt att det händer för alla men du ser inte tillräckligt med dödsfall för att ens inse det

Från vad jag har samlat kunde jag inte hitta någon information om varför hans ögonfärg ändrades, men från vad jag kan se är den mest troliga orsaken som du sa, hans vilja var tillräckligt stark för att överträffa systemet. Anledningen är förmodligen naturligtvis Asuna.

Från de tre fall som du nämnde i din fråga var Asuna inblandad i dem alla:

  1. När han dödades dödades Asuna precis innan han blev, han blev för arg och överträffade systemet.
  2. Det andra fallet där han kämpade men misslyckades beror på att Asuna är så nära, att han är så desperat att se henne igen och han överträffade systemet (kanske till och med med hjälp av Yui).
  3. Det var också detsamma med det tredje fallet, förutom den här gången med mer hjälp kunde han besegra förmyndarna och nå världsträdet.

Vi ser inte hans ögon vända när han slåss mot Oberon. Varför? Jag tror inte att det är så att han är förbannad eller skjuter sina gränser. Det är också bara i den virtuella världen. När han bekämpar Suguo händer det inte. Så varför?

Vi får en antydan om att servern till SAO liknar Alfheim. GGO skulle vara detsamma med statistik och sådant. Vi såg honom säga att han raderade sin statistik men inte färdigheter. Yui förklarade också att fröet använder kardinalsystemet, vilket betyder GGO inkluderat. Detta innebär att han har dubbla funktioner och allt annat färdigheter relaterade. Jag tror att hans gyllene eller gula ögon är en färdighet han lärde sig efter att ha slagit glänsande ögon. Han hade dem aldrig förrän efter den striden. Kanske fick han det på ett uppdrag.

Bara en idé.

Det händer vanligtvis när han är villig att göra det extrema:

  1. Första gången i SAO har han viljan att döda Kayaba och befria alla.
  2. Andra gången det händer är när han försöker flyga upp World Tree i ALO och han har befogenhet att rädda Asuna.
  3. Han får det också i sin sista strid med Death Gun eller Sterben i GGO.

Det nämns av honom i Extra (1-timmars special som äger rum mellan kl SAO och SAO2), men jag kommer inte ihåg exakt vad han säger dock. Det händer också i filmen, Sword Art Online: Ordinal Scale i slutet.

Det är när hans systemövergripande viljestyrka är aktiv uppenbarligen. Det betyder inte nödvändigtvis att han är arg, som under Ordinal Scale-filmen. Kanske är det något inneboende för Kirito eller något. Något i hans hjärna eller något övernaturligt.

Min teori om det är att han har viljestyrka att överträffa systemet. I verkligheten vet ingen om hans ögon blir bärnstensfärgade.

Vad jag har insett är att anime-karaktärer som Kirito och Mikado (Durarara !! och Durarara !! x2) båda har grå ögon. När deras ilska byggs upp släpper de ut den.

Så i grund och botten vad jag försöker säga är att han har så mycket viljestyrka, engagemang och styrka som får hans ögon att få en annan färg. (Bärnsten; en nyans av guld)

Det beror på att han blir arg. När hans ögon blir guld betyder det att han är arg.

Detta hände när han kämpar mot Heathcliff och i världsträdet och när han kämpar mot det röda (förlåt, glömde hans namn). Det hände också när han kämpar mot det första monsteret på första våningen, i ett ögonblick är hans ögon gråa och när han träffas av monsteret blir hans ögon lite guld.

Så min tanke är att gyllene ögon betyder att han är arg eller arg.