Anonim

Streets of Rage 3 / Bare Knuckle III Boss 2: Yasha & Onihime

I Momokyun Sword avsnitt 3, runt 12:50, håller Enki på att "tortera" sin fånge Karin på ett mycket speciellt sätt:

Börjar med att köra händerna uppför låren och berätta för Karin " " - Jag ska visa dig himlen .

Sedan ber Onihime henne att sluta:

Och Enki stannar omedelbart och ber om ursäkt, men hon tittar rakt på kameravinkeln - vänder förmodligen 180 och möter onihime baserat på deras position på bilden ovan.

Men vem är det här "många människor" som Onihime nämner? Det kan inte vara någon från jorden eller himlen, för de är verkligen arg på oni ändå som standard.

Det verkade för mig som om hon bröt den fjärde väggen. Är det så?

2
  • Med den begränsade informationen här, ja, jag tror att det är fallet.
  • Jag har inte sett det här sedan det ursprungligen sändes, men enligt vad jag minns håller jag med om att detta är ett fjärde väggskämt.

Undertexterna på skärmdumpen är inte exakta. Onihime varnar för att (kaku houmen = alla sidor, från varje kvartal) får (urusai = bullriga, högljudda, möjligen orsaka en ruckus). Det verkar som om Enki hotar att våldta Karin (ur Enkis perspektiv skulle det vara himlen, men eftersom Karin protesterar [iyaa! yamete!], som skulle utgöra som icke-samförstånd).Därför varnar Onihime att alla skulle bli bullriga om Enki gick igenom det - vilket betyder att antingen 1) Karins (nakama = kamrater, vänner) kommer att vara upprörda över det när de får reda på det, 2) tittarna kommer att invända med ett högt klagomål, eller 3) hentai-tittarna kommer att göra något annat ljud ... Hennes nästa rad rekommenderar Karin att be att henne nakama kommer snart, så det är mycket möjligt att kaku houmen hänvisar till dem.

Det ser inte ut som Enkis ögon tittar direkt på kameran i nästa bild, utan snarare på Onihime, så nej, hon bryter inte den fjärde väggen. Sammanfattningsvis kan Onihime snarare än Enki bryta den fjärde väggen genom att hänvisa till tittarna, men det är inte tillräckligt tydligt att hon inte hänvisar till en invändning av in-canon-karaktärer.