Anonim

Streets of Rage 2X - SoR3 rutt genomspelning

I SAO säsong 1 avslöjar Akihiko Kayaba att han är den slutliga chefen, men i filmen "Ordinal Scale" är den slutliga chefen något annat. Varför är detta?

1
  • Argus hade en chef, En inkarnation av radien, skapad innan Kayaba förvandlade SAO till ett dödsspel och ersatte det med sig själv som den sista chefen.

Enligt en intervju med Kawahara (originalförfattare till SAO), abec (SAO: s illustratör), Miki (SAO: s redaktör) och Itou (Ordinal Scales regissör) var den sista chefen som visades i filmen, "En inkarnation av radien" originalet. chef på 100: e våningen designad av Argus, men Kayaba tyckte att den var så trasig att han bestämde sig för att han skulle ta sin plats som den sista chefen.

Citera vissa delar av intervjun:

Kawahara: Den sista chefen som var närvarande i 《Ruby Palace》 var den som formellt utvecklades av 《Argus》 innan Kayaba tog över.

och senare:

Kawahara: Anledningen till att Kayaba bytte sig till den senaste chefen var att han såg data för den ursprungliga chefen och tänkte "Som fan kan vem som helst slå den här saken" ... eller åtminstone det tror jag att han gjorde.

Källa: översättning av nämnda intervju