Anonim

Hailee Steinfeld - STARVING | Officiell Karaoke Instrumental Lyrics Cover Sing With

Att Monet kunde dödas av Caesar Clown genom att sticka sitt hjärta ser lite besvärligt ut för mig.

Jag menar, när Monet klipptes av Zoro såg hon inte ut att vara beredd att aktivera sin logikraft ordentligt för att ta emot klippningen och hon kunde fortfarande överleva och regenerera, så det är säkert att anta att han instinktivt kan reagera, eller att även om hon fick skada på hjärnan, kunde hon ändå undvika det genom att konvertera till det logiska elementet, och det är säkert värre att ha hjärnan delad i två än att få ditt hjärta knivhöjt.

Kanske gjorde Laws krafter henne oförmögen att använda sina logia-krafter, men det är uppenbart att alla avskurna delar som är under Laws kraft fortfarande kan reagera på dess ägare kommer att visas som Kinemons ben.

Då kanske det är att Logia-användare inte kan konvertera sitt hjärta till sitt logia-element, så det skulle vara en svag punkt de har.

Jag frågar om möjligheten att logiaanvändare inte kan omvandla sitt hjärta till sitt element, så det skulle vara en annan svag punkt de skulle ha förutom att bli attackerade med haki. Jag menar, de kan också dödas, till exempel genom att sticka dem med ett svärd där deras hjärta skulle vara, inget behov av haki för att göra det. Jag ger dessa fakta som stöd för den här möjligheten, så jag skulle vilja ha din åsikt om det verkligen är ett faktum, en möjlighet, eller om det finns något som gör den möjlighet som jag säger omöjlig.

1
  • Ställer du en fråga om något eller ber om feedback på en teori?

När det gäller Monet var hon för livrädd av Zoros dödande avsikt att försvara sig ordentligt. När hon klipptes kunde du se att hon kämpade för att röra sig i ett försök att sätta ihop sig igen. Hon kan inte och skakar med ett rädd och förvirrat uttryck i ansiktet. Logia-krafter aktiveras på en mental nivå, ungefär som Paramecia och Zoan, men Logias litar på sitt undermedvetna för att aktivera kraften till och med i fara. Det är därför de fortfarande kan röra saker när de inte använder det. Det finns fall där en människa kan förlamas av rädsla, vilket var fallet med Monet.

För lag är det faktiskt ganska enkelt. Lagens makt skapar ett fält där han kan manipulera all materia som han vill. Så när han var inne i fältet hade Law separerat hjärtan från användaren och omslutit dem i sitt eget utrymme. Det är därför de verkar vara frusna i is, vilket är hur effekten visas.

Monet använde sin logia för att överleva; hon såg bladet och reagerade. Zoro använde uttryckligen inte Haki, varför hon kunde överleva detta. Det visar inte mycket av hennes logiändring för att ge ett ögonblick att han använde Haki och dödade henne.

När Ceasar knivhuggit hennes hjärta kunde hon inte ha känt bladet förrän det trängde igenom. För andra karaktärer kan de ha märkt via Observation Haki.

Även om det är möjligt att föreställa sig att logiaanvändarna på ett smart sätt gömde sina hjärtan när de använder sina krafter, stöder inga bevis på detta. Minst tre bevis motsäger det svagt. Ljus skulle normalt inte kunna bära något med massa med sig (men detta beter sig knappt som ljus). Allt logi som eld, lava, is, etc. måste ge hjärtat immunitet mot elementet så att de inte bara kan ha ett normalt mänskligt hjärta. Slutligen antyder flera Paramecia-användare (jag vet inte logia) starkt att deras hjärtan påverkas av djävulens frukt. Detta visar att om det fanns något att göra med logiahjärtan skulle det vara begränsat till logianvändare (vilket verkar osannolikt).

3
  • Kanske är det en plothole, eller kanske täckte Law hjärtat i något som hindrade det från att transformeras, men tekniskt sett borde inte rökaren ha kunnat förvandla sitt hjärta till rök och återmontera sig själv? Ändå gjorde han inte det heller.
  • 1 Btw är det redan bekräftat att hjärtat har förändrats. Det förklarades av Rob Lucci att om Luffys hjärta inte var av gummi, skulle han ha dött av att använda redskap 2.
  • @peterraeves Jag tror att vi menade att anta att det är resultatet av Laws befogenheter som du föreslår. Jag tror att den är instängd i det lilla rummet. Oh och ja Luffy, Buggy, osynlig kille, och sannolikt många andra behöver alla sina hjärtan för att vara effektiva för att deras krafter ska fungera