Anonim

Medelklass mirakel

Jag skulle vilja veta om Oda har erbjudit någon förklaring till vad tatuering i ansiktet betyder / betecknar, eller om något har sagts om det i anime / manga.

4
  • Jag tvivlar verkligen på att det har någon betydelse. Det kan bara vara den stil som Oda Sensei har gett honom. Annat än att ingenting har avslöjats om honom från och med nu!
  • Har ingen frågat Oda i en SBS? Jag tror också att det måste finnas en viss berättelse om den tatueringen. Det är inte meningsfullt för honom att ha en sådan design i ansiktet för att se snygg ut.
  • Även om det finns någon historia bakom den tatueringen. Jag tror inte att det har avslöjats ännu. Vi behöver bara vänta på att han skriver en båge relaterad till revolutionärerna och deras liv.
  • AFAIK Oda-sensei har inte avslöjat om tatueringen har någon betydelse eller inte. Han avslöjade inte ens mycket av Dragon hittills.

Såvitt jag vet har Oda sensei inte sagt något om det. Tatueringen var inte närvarande i Volym 0 när Roger avrättades för 24 år sedan, men närvarande för 12 år sedan när Dragon räddade Sabo. Så det är tydligt att Dragon hade det efter Exploration Age. Det finns teorier om vad det betyder, utifrån detta faktum.