Anonim

Obito AMV

I Naruto kapitel 618 drogs alla själar som är bundna inuti shinigami i shiki fuujin ut av Orochimaru. Det inkluderar själarna i de fyra tidigare Hokages. Nu, före hans död, kunde Minato försegla hälften av nio svanschakrat i sin egen. Betyder det att han är mycket starkare än han levde? Har han någon chans att använda kyuubis chakra för sig själv precis som vad Naruto gjorde?

Den uppståndna Minato är starkare än när han levde, men det beror på egenskaperna hos Edo Tensei (obegränsat chakra, nästan obegränsad uthållighet och automatisk regenerering av eventuella skador som tagits).

Minato har inte Kuramas chakra inuti sig. Yin-komponenten i Kuramas chakra, förseglad av Minato, är fortfarande inne i Shinigamis mage. Shiki Fuujin förseglar inte målets själ i kallaren. De är båda förseglade tillsammans, men oberoende, i Shinigamis mage.

Detta kan bekräftas eftersom Orochimaru först återfick själens armar och sedan de fyra föregående Kage på en gång. Om Shiki Fuujin förseglade målets själ i kallaren, skulle han först behöva återställa Hiruzens själ och sedan själarna från Hashirama, Tobirama och hans armar från Hiruzens själ.

Minato gör verkar ha Kuramas Yin-del inuti honom. Som bevisats i de senaste kapitlen. Vilket utan tvekan bevisar att han är mycket starkare jämfört med hur han var före sin död.

Notera: Detta svar är baserat på händelser som ses fram till kapitel 623. Svaret kan bli föråldrat efter efterföljande kapitel.

4
  • 3 Så det betyder att Yin-Kurama nu släpps någonstans? Shiki-tätningen var trots allt trasig.
  • Det är inte klart ännu (åtminstone för mig), men min rena spekulation är att Kurama har en Yin-själ och en Yang-själ. Kuramas Yang-soul förseglades i Naruto (tillsammans med Yang-chakraet), medan Yin-soul och Yin-chakra fortfarande finns i Shinigamis mage. Med Shiki Fuujin-tätningen trasig kan den kallas med Edo Tensei.
  • Vidare är min gissning att när fokus skiftar tillbaka till Madaras strid, kommer han att inse att Kuramas Yin-chakra saknas inom Naruto, och så kalla Yin-Kurama med Edo Tensei. Till skillnad från Obito vill Madara återuppliva Juubi perfekt, så han kommer att behöva Kyuubis fulla chakra.
  • @MadaraUchiha håller du verkligen med uppstånden Minato är starkare än när han levde, men det beror på egenskaperna hos Edo Tensei (obegränsat chakra, nästan obegränsad uthållighet och automatisk regenerering av eventuella skador som tagits)? Varför använde du då obito för att återuppliva dig? Varför kunde tredje hokage besegra den första och andra utan mycket besvär?

Nej. Shiki Fuujin förseglar själarna. Det betyder att Kyuubis chakra förseglas oberoende av Minatos själ. Om du återupplivar en själ, återupplivar du bara den egna själen, men inte något som var förseglat inuti hans kropp.

3
  • hur är det med kyuubis chakra? var är det?
  • @janbert: Kanske är det tillbaka till kyuubi. Det är inte klart, kanske kommer det att bli klart i senare kapitel.
  • 2 Kuramas chakra har inte tagits ut uttryckligen och det är fortfarande inne i Shinigamis mage, IMHO.