Anonim

ശരീരത്തിനുള്ളിലൂടെ കാണാൻ പറ്റുന്ന കാമറ | Senaste tekniska nyheterna: Den här nya kameran kan se genom människokroppen

I serien förklaras det att Zangetsu är en del av Ichigo och undertryckte sina krafter. Eftersom han inte ville att Ichigo skulle bli en shinigami hindrades han praktiskt taget alltid Ichigo, eftersom han en dag skulle behöva döda honom beroende på hans förändringar.

Ledsen men jag läste följande del i en wiki. Zangetsu säger till Ichigo att Zanpakuto är en fysisk representation av Ichigos makt, och Ichigo kommer ihåg det röda bandet från sin vän.

Det är här jag blir lite förvirrad. I ett avsnitt hade Toshiro och en annan kille samma dröm om svärdet och båda svängde svärdet under en kort tid. Soul Society beslöt då att endast en kan hantera honom. Men om Zanpakuto är en del av en shinigami, hur kan två personer ha samma makt? Och varför hade Toshiro drömmar om att bära svärdet, medan Ichigo inte gjorde det? Om det inte var för att Rukia makt vaknade och Urahara tvingade genom Kido, kunde Ichigo aldrig ha blivit en shinigami.

Det är som om Toshiros Zanpakuto fick honom av Soul Society eftersom de var överens om att han var värd efter att ha slagit den andra killen.

2
  • något att tänka på eftersom det verkar som om du inte har läst mangan: bleach.wikia.com/wiki/%C5%8Cetsu_Nimaiya
  • i grund och botten är det första svärdet en mall som ges av själssamhället, sedan läggs din kraft till det för att göra det unikt.

Zangetsu undertryckte inte Ichigos krafter och hindrade inte heller Ichigo.Zangetsu fruktade bara att Ichigo skulle komma till honom för att lära sig Final Getsuga Tenshou. Zangetsu ville inte att Ichigo skulle bli en Shinigami, för han (och Ichigo) var en del Quincy (och för att inte tala om, Hollow också).

Anledningen till att Toushiro och Soujiro hade samma Zanpakuto förklarades i anime. Gå och titta på det.

Ichigo hade alltid förmågan att bli en Shinigami eftersom han var en del av Shinigami (från sin far). Eftersom hans mor var en Quincy, kunde han ha varit en också. Han kunde ha blivit en ihålig om han ville. Rukia och Urahara påskyndade bara processen.

4
  • "Gå och titta på det" är inget svar här - förklara bara orsaken och markera spoilerblock om det är din avsikt.
  • Jag rekommenderade honom / henne att gå och titta på det för att få en fullständig och detaljerad förklaring. Jag var inte oförskämd, jag var omtänksam.
  • 1 Du bör åtminstone nämna filmen Bleach: DiamondDust Rebellion där förklaringen gavs istället för bara anime. Helst bör svaren vara fristående med länkar och blocknoteringar där så är lämpligt så att läsare inte behöver göra mycket, om inte någon, googling.
  • Är den filmkanonen ?? som i erkänns det av författaren?