Anonim

GANGSTA Manga Kapitel 49 Granskning. Familjen Korsika, Nic's Order och Woricks önskan

I anime har Ergastulum arkitekturen i en typisk italiensk stad. Ändå är tidningen tryckt på engelska och bilarna kör till höger, även om vägskyltar och liknande har en europeisk känsla för dem. Polisbilarna påminner också om LAPD-kryssare, eftersom de är svarta och vita. Slutligen, från att titta på den valuta som avbildas i anime, verkar det som om staden skriver ut sina egna pengar.

Jag minns en scen där en tidningsartikel visar att något händer i Paris, Frankrike. Så jag tror att berättelsen äger rum på jorden.

Jag har tittat över Gangsta Wiki och hittills verkar det inte ha någon information om var staden exakt ligger. Vet vi eller kommer vi att veta var Ergastulum ligger? Är det sitt eget land?

Inställningen är vanligtvis någonstans i Frankrike eller Italien eftersom både människor från maffian och Perrier (en mousserande vattendrink från Frankrike) är vanliga. Worick säger också "ciao" innan han dödar en gangster, vilket är ett informellt italienskt ord som kan användas som adjö.

Som du har påpekat finns det tidningsartikeln som säger att en incident inträffade i Frankrike. Det finns också det faktum att folk kallar Nicolas en "orientalisk", vilket är vad asiater ofta kallas i Europa, så det är troligtvis någonstans i Europa. Kom också ihåg att Frankrike och Italien delar en landgräns och är så nära varandra.

Wikia för Ergastulum säger att det är en blandning mellan Italien och Amerika. Nicholas är också hälften italiensk och halv japansk. Det finns till och med en farbrorsam-affisch i pistolbutiken i det första avsnittet, liksom en gränd som innehåller affischer av amerikanska soldater. Och naturligtvis alla hänvisningar till italiensk och forntida romersk kultur också, med det faktum att civila får köpa och äga vapen, som här i Amerika.

1
  • 1 Om du citerar från wiking, inklusive en länk till wiki, och inkludera den faktiska texten som en> (offertfält) skulle ditt svar väsentligt förbättras