Anonim

Petless Abandoned Mineshaft Solo [Encounter + Fungal + Crystal]

Jag letar efter mangan på den här bilden. Jag vet redan att det inte är det 7: e perioden är en hemlighet, det är bara en kreditsida i den här serien, men jag kan inte hitta mangan där bilden ursprungligen kommer ifrån.

Creditsidan kommer från en scanlator-grupp som heter Serenus Dreamers för ungefär ett år sedan. Jag letade efter den när jag minns att jag läste den för minst 7 år sedan.

Det handlar om en vacker flicka med långt svart hår och korta smällar, och en kille med lätt hår. Jag tror att de träffades på semester på en isskidort och blir kär när de träffas. Konstverket är extremt vackert, nära Miyasaka Kahos verk men det är inte ett av hennes verk.

Jag tror att mangan du letar efter är Kiss And Never Cry.

  • De Scanlator är Serenus Dreamers
  • De Berättelse is - Michiru är ett lyckligt barn som älskar att åka skridskor. Under sin barndom möter hon Leon, en söt oskyldig pojke. De börjar isdansa tillsammans. Men eftersom hon har en konflikt med sin mamma planerar hon att fly med Leon. Leon, med tanke på faran, avvisar Michiru. Sårad av detta springer Michiru av sig själv. För att ta reda på att Michiru har sprungit letar Leon och andra efter henne och hittar henne i skridskobanan. Men Michiru som de hittar i rinken har inte längre det leende som den gamla Michiru hade !?

  • De Kreditsida är -

  • Det är den enda mangan som skannats av Serenus Dreamers med Ice Sports i den.