Anonim

Naruto Storm 4: Vad är skillnaden mellan Hokage Narutos Rasenshurikens Jutsu?

Namikaze Minato och den fjärde Raikage anses vara de snabbaste ninjorna.

Men i en strid mellan Raikage och Naruto, undviker Naruto Raikages fulla fart.

När det gäller hastighet, överträffade Naruto Minato?

3
  • Naruto kämpade med den 3: e raikagen som återupplivades i ninjakriget så att han ändå inte var på full kraft. Minato teleporterade med sälar, så om inte Naruto teleporterar ... då är han inte snabbare.
  • Var kommer Shisui Uchiha in på listan? Han kunde skapa ett halvt dussin eller fler "kloner" precis efterbilder utan någon egentlig teleportering.
  • Först och främst måste människor definiera vad hastighet är .. Det är den tid det tar att flytta från en plats till en annan. Det spelar ingen roll om det är genom att gå, springa eller teleportera. Den person som tar minimal tid att göra det kommer att vara snabbast. Så min åsikt skulle vara Minato, Tobirama och Obito (inklusive Sasuke och Shisui) är snabbare än Raikage och Naruto

Tekniskt sett är Minato Namikaze fortfarande titeln som den snabbaste ninja. Ta en titt på Ninjutsu signatur från Minato, Flying Thunder God Technique. Det klassificeras som en av Space-Time Ninjutsu, som är tekniker som gör att användarna kan teleportera till en annan plats direkt. Ingen kan överskrida hastigheten med endast fysisk kraft.

Om du pratar om jämförelsen av fysisk hastighet tar fjärde Raikage ledningen. Naruto Uzumaki är fortfarande ganska snabb, men han överträffar bara fjärde Raikage när han är i Nine-Tails Chakra Mode.

3
  • Är minato snabbare än tobirama senju?
  • 4 @Joze Tobirama markerar förseglingen med att bara använda hans hand. Så när han vill teleportera till ytterligare plats måste han först besöka destinationen och markera förseglingen, och nu kan han teleportera till destinationen när han vill. Medan Minato applicerade han oftast den unika tätningen i förväg på sin speciella kunai, som han skulle sprida över sina önskade destinationer. Detta skulle göra Minato teleportera snabbare än Tobirama.
  • 1 @HappyFace Vad får dig att säga att Tobirama inte kan göra detsamma som Minato och markera tätningar på kunai och sprida dem på önskade platser som Minato gör? Tobirama kan göra exakt samma sak. Så eftersom det är samma teknik kan vi säga att både Tobirama och Minato står i samma hastighet

Nej. Minatos hastighet tillskrivs hans Flying Thunder God-teknik (Hiraishin), som gör att han kan resa till någon markerad plats på planeten nästan direkt.

Naruto är väldigt snabb på korta sträckor, men rent av prestationer vinner Minato fortfarande när det gäller hastighet.

Jag tror att det beror på om du menar död eller levande. Levande tror jag att Raikage är den snabbaste ninjaen, för Naruto är väldigt snabb medan den är beroende av Nine-Tails chakra. Raikage byggde upp den hastigheten på egen hand.

Om de döda räknas tror jag att det är Minato Namikaze. Även om han använde sin Flying Thunder God-teknik, var han tvungen att träna för att bygga tillräckligt med fart för att ens använda teleporteringstekniken.

Tsunade sa att Naruto är i nivå med hastigheten på den 4: e Raikage i biyuu-läge så att endera en. Minato-teleporter och Obito går mellan mått så att de inte räknas

Naruto. Han har redan sprungit fjärde Raikage.

Folk säger att Naruto bara är så snabb / stark på grund av Kyuubi.

För att vara rättvis tror jag 9 Tails Chakra Mode är en del av Naruto. Bara för att de kan ta bort det eller bevilja betyder det inte att det inte är en del av honom. Samma som Uchiha, bara för att de kan ta bort Sharingan betyder inte att det inte är en del av deras förmågor. Många människor utesluter Nine Tails Mode från listan över förmågor Naruto har, vilket är orättvist. Även om det inte är en naturlig förmåga som han ärvde från födseln, finns det många förmågor från starka karaktärer som kom från externa källor (t.ex. Kakashi, Bee etc) eller Jinchuriki som inte nådde någonstans nära Skill och Chakra Control Naruto har. Jag skulle förstå antagandet att han bara är någon noob om du skulle ta scener från de tidiga dagarna (Orochimaru vs Naruto) som helt enkelt använde Chakra Leakage från Kyuubi en gång i taget utan att verkligen utveckla / kontrollera / behärska / förbättra det, men det är definitivt inte fallet.

Källa: Avsnitt 282-283 Naruto Shippuden (Naruto vs Raikage).

Den snabbaste ninjan är faktiskt Might Guy.

Titta på striden med honom och Madara så får du se. Minato har verkligen något på honom.