Anonim

VAZOU A NOVA TRANSFORMAÇÃO DE GOKU! UM RIVAL DOS SAIYAJINS INGEN TORNEIO !? + SPOILERS DBS 105

Så ett nytt foto av en Goku-transformation har släppts av en japansk tidskrift, en transformation som vi inte har sett i serien ännu.

Men innan vi fick en ny bild av en möjlig Goku-omvandling från en Dragon Ball Super-producent, sade han att det var "Goku när han försöker bryta ny mark för att möta de mäktigaste fienderna mitt i den hårda striden som är Power of Tournament! "

Så är dessa 2 bilder tänkt att vara Goku ny transformation eller en är och den andra är inte? De har samma hår men olika aura, vad antar det att betyda?

1
  • framtiden är nära vignette1.wikia.nocookie.net/dragonballfanon/images/3/30/…

Toei släppte en trailer i går för en TV-special av Dragon Ball Super och One piece och de visade en animering av Goku's nya form. Så båda bilderna är relaterade, och den faktiska nya Goku-formen har en kombination av den blå aura som ses på en av bilderna och den orange aura som ses i den andra bilden.

Glad för att uppdatera detta när drake boll Super berättar för oss, men jag måste följa med det nya formuläret.

Håret är detsamma som du har påpekat

  • Ny stil
  • Grå-ränder

Men också mycket viktigare har hans ögon förändrats till Grå, och vi har Super Saiyan, Super Saiyan God, Super Saiyan Blue och Super Saiyan Rose som bevis på ny ögonfärg som betyder en ny form!

När det gäller auren kan det bara vara ett val som görs för att bilderna ska få det att se bra ut i reklam. Om jag var tvungen att välja en som den faktiska Aura, skulle jag välja den översta bilden eftersom det är mer vettigt för Aura att vara en nära färg som matchar hår och ögon. Jag förväntar mig att det kan se närmare grå in drake boll Super än det gör i någon av bilderna.