Anonim

Känner Jiren Ultra Instinct?

När Goku först aktiverade såg Ultra Instinct Beerus ganska orolig ut. Är det för att han ännu inte har låst upp Ultra Instinct?

Som beskrivs är det till och med för gudar som är svåra att uppnå det. Beerus är en förstörelsegud. Det betyder att det är svårt att uppnå även för gudar indirekt indikerar att inte alla gudar har Ultra Instinct upplåst än. Om detta är sant, är Beerus en av dem då?

I mangan,

han visar sig använda Ultra Instinct när alla förstörelsens gudar tvingades slåss mot varandra. Alla slog sig ihop med Beerus för att de inte gillade honom av olika skäl, och han kunde framgångsrikt avvärja dem alla under en kort tidsperiod. Det bör noteras att han inte är på Whis nivå och fortfarande tränar sin Ultra Instinct.

4
  • Välkommen till Anime & Manga! Jag fixade spoilerblocket åt dig (du kan använda >! för spoilerblock). Å andra sidan, kan du också nämna det relaterade mangakapitlet? Tack!
  • Detta frestar mig verkligen att läsa mangan, jag kan inte vänta på att detta händer i anime.
  • den senaste, kapitel 29
  • sant, jag kom inte ihåg det här

Egentligen skulle svaret på denna fråga vara Nej!

Ultra Instinct-transformation som Goku använder, liknar exakt något som används av Whis. Där varje del av Goku kropp rör sig 100% på egen hand och eliminerar reaktionstiden. Till skillnad från Whis får Goku en transformation som också verkar en effektmultiplikator samtidigt som den uppnår detta tillstånd. Precis som i cellspel, efter hyperbolisk tidkammare, ser vi Goku använda SSJ-transformationen som om han var i sitt normala tillstånd. Goku har inte en liknande förmåga där han kan använda denna färdighet i sitt normala tillstånd utan att ta upp mycket energi.

Å andra sidan har alla destruktionsgudarna ännu behärskat denna färdighet och håller på att bemästra densamma. Med andra ord har Beerus inte behärskat det till samma nivå som Goku eller Whis. Vi ser Beerus utnyttja detsamma i mangan där han undviker attacker från flera Guds förstörelser men samtidigt är det inte 100% eftersom han inte blir otrogen i processen. Detta kan möjligen vara en annan anledning till att vi ser honom ganska irriterad som de andra gudarna när vi ser Goku utnyttja denna omvandling.

7

  • Att behärska en förmåga skiljer sig dock från att kunna använda den.
  • + Ravi Bechoe När du hänvisar till Ultra Instinct, skulle det betyda den transformation som Goku inte har bemästrat. Färdigheten skulle vara självrörelse som Goku har bemästrat och till och med Beerus har inte behärskat detsamma.
  • Enligt Whis Ultra Instinct är när kroppen reagerar på en handling utan att hjärnan behöver bearbeta åtgärden. Detta eliminerar helt enkelt en process som gör den till ett tillstånd och inte till en transformation. Whis sa också att Goku använde Ultra Instinct. Att kunna använda något betyder inte att du har behärskat det. Till exempel kan jag skriva engelska meningar, men jag har inte behärskat det engelska språket.
  • För det första har Whis beskrivit tekniken som självrörelse under träning av Goku och Vegeta. Han säger också att den här tekniken är otroligt svår att bemästra och till och med Lord Beerus har inte behärskat den ännu. När Beerus använder tekniken ser vi att den inte är perfekt i manga. När det gäller Whis ser vi honom använda det i sitt naturliga tillstånd där han är medveten om vad som händer (även Beerus var i sitt naturliga tillstånd). Goku har också behärskat tekniken som Whis, men han är inte medveten när han använder samma baserat på det faktum att han inte visste vad som hände första gången han använde den.
  • Dessutom behöver Goku en omvandling för att uppnå det tillståndet. Om det var en vanlig färdighet skulle han använda den i sin SSJB-form eller i alla sina omvandlingar. Men han genomgår en unik omvandling medan han använder detta tillstånd som han inte har behärskat ännu. Så med andra ord har Goku bemästrat sig självrörelse eftersom vi har sett en opåverkad version av samma som används av Beerus i mangan. Vad han inte har bemästrat sig är transformationen (möjligen bara han eller kanske Saiyans i allmänhet kräver), för att uppnå det tillståndet.

Tydligen är det inte exakt samma i anime och manga. I avsnitt 18 av Dragon Ball berättar Super Wiss för Goku att det finns en förmåga att röra sig utan att tro att han dominerar och att även Beerus inte har dominerat ännu