Anonim

MaxSplat Training - Basics of Communication and Covering airsoft tactics EP 2

I det senaste avsnittet 85 dödade Pitou lätt Kite även om Killua sa att Kite är lika stark eller starkare än en Nen Master. Jag trodde att chimera myror hade nen som människans. Varför är de så starka?

Innan kungliga vakten föddes blev kimäramyrorna medvetna om människor med 'överdriven livskraft' (aka nen) och drottningen beordrade dem att jaga någon nen användare som var i området för hennes konsumtion. Vi vet att det fanns jägare i landet vid den tiden, som Ponzu och Pokkles grupp etc. Vi kan anta att drottningen förtärde dessa jägare och kungliga vakten ärvde nen förmågor.

Resten av chimera myrorna får (från och med avsnitt 85) sina nen förmågor på det vanliga sättet - genom "dopet" som vaknar nen i en person. Så här förvärvar de flesta människor nen som förmodligen var fallet med Kite.

Den överväldigande styrkan hos den kungliga vakten kan tillskrivas:

  • De är födda kunna använda nen, till skillnad från mänsklig mest nen användare som är "döpta". Detta ger dem en fördel eftersom deras förståelse och förmåga att använda nen är medfödd, inte lärt sig genom år av träning och studier.

  • Chimera myror är insekter av naturen och är vanligtvis brutala, vilda och grymma. Detta leder till mer hotfulla stridsuror, vilket kan hindra en mänsklig motståndares stridsförmåga om auren är tillräckligt skrämmande. Till exempel var Pitous aura hotfull nog för att skrämma bort Gon och Killua.

  • Chimera myror har också egenskaperna hos alla djur eller människor som ätits. Detta innebär att alla medlemmar av den kungliga vakten kommer att ha otroligt snabba djurliknande reflexer, intelligensen hos de bästa människorna och de starkaste musklerna mellan djur / människor.

Kombinationen av dessa innebär att den kungliga vakten kommer att bli betydligt starkare än de flesta genomsnittliga jägare.

Kite var också i en nackdel eftersom han förlorade sin arm som skyddade Gon och Killua innan han kämpade mot Pitou.

Eftersom Pokkle inte ätit innan Pitou föddes, och eftersom han nämns som den första "sällsynta människan" de har stött på, borde drottningen inte ha ätit några människor med Nen-förmågor innan hon blev kungliga gardet. Ut ur Pokkles grupp ätades ingen av de fyra medlemmarna av drottningen och det har inte nämnts några andra "sällsynta människor" innan kungliga gardet blev tänkt.

Hur de fortfarande lyckades födas med så starka Nen-krafter är ett mysterium, eftersom de ”sällsynta människorna” som de själva säger är värda 1000 normala. Så bara för att uppnå nivån för en normal Nen-användare, skulle drottningen behöva äta 1000 normala människor, och för att kungliga vakt skulle vara tiotals gånger starkare än så, skulle hon behöva konsumera nära hundra tusen människor för var och en av de kungliga vakterna.

Befolkningen är verkligen tillräckligt stor för att ge så många, men med tanke på den tid hon var tvungen att äta så mycket och subtrahera all mat som gick för att göra fotsoldaterna, kaptenerna och skvadronledarna, för att inte tala om kungen själv, det finns ingen sätt hon fick soldaterna att skaffa, än mindre äta, den stora mängden människor.

Jag tror att anledningen till att de kungliga vakterna var så kraftfulla var att man, chimera myrorna utvecklas i snabb takt och med tanke på hur mycket tid som chimera myrorna utvecklas till tempo av pitou, borde det vara en lätt bedrift. Sammanfattningsvis är pitou lika stark som hon / han eftersom pitou hade mycket tid att utvecklas och är nära evolutionstoppet bara under kungen.