Anonim

Pantera - Drag The Waters (Early Mix HQ)

Som internet vet, i "Hur man använder" XXXVI anges följande regel: "Det finns manliga och kvinnliga gudar för döden, men det är varken tillåtet eller möjligt för dem att ha sexuella relationer med människor. Dödens gudar kan inte heller ha sex med varandra. "

Nu är denna regel inte för att förhindra romantisk interaktion, eftersom en shinigami kan vara kär och agera som den kommer han bara att dö när han går in för att rädda sitt kärleksintresse. Med andra ord är kärlek inte förbjuden, men medvetet räddar liv. Nej, det uppenbara skulle vara att denna regel behandlar avel. Ingen vill ha halv-shinigami som springer runt i någon av världarna. Eller åtminstone inte shinigami-kungen.

Men om något inte är möjligt för en shinigami, varför är det också förbjudet? Det är en ganska besvärlig fångst: hos människor (och förmodligen också hos varelser som är sofistikerade som shinigami, som har en kultur och en personlighet) går sexualitet långt bortom reproduktion. Vi killar i den mänskliga världen har hundratals sätt att tillbringa en ångande het natt utan att verkligen göra gärningen. Så vad ska "sexuell relation" innebära? Här är de två alternativen som verkar uppenbara för mig, men som inte känns helt tillfredsställande.

1) Om "sexuella relationer" båda är förbjudna OCH omöjliga, kan en shinigami bete sig så otäck som han vill, med människor eller kamrater, eftersom inget av det kan kallas "sexuella relationer" (de är omöjliga) därför allt sexuellt han gör är som standard tillåtet? (I vilket fall skulle förbudet bara existera om det på något sätt blev möjligt för shinigami att få läggas, antar jag?)

2) Eller är regeln snodd / dåligt formulerad och antyder att samlag inte är möjligt men också att allt sexuellt beteende är förbjudet, trots att det är fullständigt genomförbart? Om så var fallet väcker det frågan varför denna regel finns i första hand, eftersom den inte kommer att orsaka några avkommor. Det skulle också vara första gången en Death Note-regel är så oprecis och tvetydig.

Hela frågan kan avfärdas genom att säga att shinigami bara inte kommer att vara intresserad av det i första hand, men jag utesluter det med tanke på hur olika deras personligheter är och hur mycket en del av dem gillar att röra med människor på alla möjliga sätt av ren tristess har jag rätt.

Båda lösningarna verkar problematiska. Finns det någon information där ute som jag saknade eller tänkte jag att jag fick fel? Tack så mycket för att du hjälpte mig att lösa detta mysterium.

3
  • Jag tror inte att någonting någonsin har sagts om romantiska interaktioner mellan Shinigamis och människor förutom denna regel.
  • Det är inte möjligt och det är också förbjudet. Förmodligen bara lite säkerhetsredundans från Shinigamis kung. Jag antar inte (1), att se att vara otäck är sexuellt beteende. 2) Regeln kan finnas där av andra skäl än avkommor, som mänsklig uppfattning om shinigamis. Föreställ dig om någon mötte en Shinigami och sedan visade den för alla och Shinigami gjorde framsteg mot dem alla. Folk skulle inte frukta Shinigamis som dödsgudar, utan som perversa.
  • Om jag översätter från japanska: "Även om det finns manliga och kvinnliga gudar för döden, kommer inte sexuell reproduktion mellan dem och människor att vara tillåten och det är inte möjligt. Parning mellan dödsgudar gör inte heller." Det ser ut som att överflödet betyder: avkomma är inte möjliga + att försöka ha sex även då kommer att straffas.

Jag tror att en del av innebörden av regeln går förlorad i översättning. Försöker själv översätta regeln med min begränsade japanska baserat på wiki-bilden jag kom till (korrigera mig gärna om jag har fel)

Det finns en man / kvinna i dödsguden,
Mänskliga bokavkomlingar med människor är inte tillåtna eller omöjliga,
Dödsguden Samma som ovan parar sig inte.

Vilket implicerar ELLER hellre än OCH lämnar tvetydigheten. Men säger också uttryckligen ättlingar och inte specifikt sexuella relationer.

Men låt oss anta att översättarna vet bättre vad de pratar om då jag gör. I så fall skulle jag anta att regeln täcker aspekten av interaktion med könsorgan som omöjlig, men andra sexuella relationer är inte heller tillåtna.

Låt oss först titta på definitionen av sexuella relationer

Sexuella relationer: Interaktioner som involverar sexuellt beteende med en annan person, eller andra personer inklusive, kyssar, klappar, humpar, sminkar, sex, analsex, oralsex, rimmar, t bagging, jävla, slickar, hickar, suger.

Genom att läsa igenom dessa kan vi anta att förhållanden som kräver könsorganen är omöjlig. Allt om detta aldrig uttryckligen anges, gör regeln vad som insinuerar detta.

Detta skulle lämna oss med saker som: Kyssa, klappa, puckla, göra ut, slicka etc.

En Shinigami har en mun, händer och kanske en tunga. En hel del av dessa sexuella relationer förbli möjligt för Shinigami, utan faktiska umgänge eller chans att skapa halvgud utanför våren.

Så om vi tolkar det på detta sätt, skulle det vara vettigt att täcka den bredare aspekten av sexuella relationer

1
  • "Mänskliga bokavkomlingar med människor är inte tillåtna eller omöjliga"? Jag skulle personligen översätta det bokstavligt som: "Även om det finns manliga och kvinnliga gudar för döden, kommer inte sexuell reproduktion mellan dem och människor att vara tillåten och det är inte möjligt. Parning mellan dödsgudar gör inte heller."