Anonim

In My Heart 【Full Album】

I avsnitt 11 av animeens första säsong fanns en flashback där det visades att lilla Toshinou Kyouko inte var något som den nuvarande Toshinou Kyouko hon var tyst, blyg och till och med hade mindre närvaro än Akaza Akari. Ändå är den nuvarande Toshinou Kyouko inget liknande.

Vad hände mellan den tid då hon visades som en tyst och blyg liten flicka och den nuvarande henne? Har författaren någonsin blivit frågad om detta?

Jag tror att för att Kyouko blev mobbad blev hon blyg och försiktig med människor och hennes sanna personlighet undertrycktes.

När Akari kom för att stoppa mobbningen skulle Kyouko ha kunnat ha mer förtroende för sig själv, låta henne uttrycka sig mer och bli den Kyouko vi känner och älskar idag.

När det gäller ett officiellt uttalande kan jag inte hitta någon på författarens Twitter-konto eller från googling - men jag är ganska säker på att det skulle vara ett liknande svar på det ovanstående.

2
  • 14 Jag älskar det när användaren / karaktären svarar på frågan om sig själv lol.
  • 1 "En gång kom Akari för att stoppa mobbningen". Hahaha, du slutar inte heller att reta henne utanför serien, va? Dålig Akari! xD