Anonim

Born to Do It - LEGO Elves - Webisode # 10

Täcker Hellsing-mangan mer material än någon anime-serie? Jag läste wikipedia-sidan men såg inget om det. Till exempel, fortsätter mangan historien där animerna slutar?

Jag är inte ett stort mangafant, så jag vet inte hur böcker och kapitel översätts till anime-avsnitt i allmänhet, än mindre till den här.

Att titta på Drifters får mig att vilja mer, så jag började titta på Hellsing Ultimate och jag funderar på att få eller läsa deras mangas.

Jag kommer att springa med antagandet att du menar vilket går mer djupgående med vissa saker. Och även då måste jag säga varken riktigt. Jag äger mangan och har sett båda anime och de verkar ha samma fokus och detalj. Anime är bara längre och mer dras ut eftersom det är en anime.

Det klargjordes att du förmodligen menade om fyllmedel och så bra är den ursprungliga anime ganska trogen fram till avsnitt 6 när den bara lämnar helt. Men Hellsing Ultimate täcker mangan perfekt och helt utan fyllmedel så vitt jag känner till.

2
  • För frågor som denna vill OP vanligtvis veta vad som anses som källmaterial, och om anpassningen följer källmaterialet troget (1-till-1-omvandling), eller har ytterligare / fyllnadshistoria, eller helt helt avviker från källa (dvs. originalhistoria)
  • Jag antar att det var vagt. Jag lade till lite tydlighet.