Anonim

Naruto Unreleased OST - Track 03 - Broken Bonds

Hur kunde Madara i sitt nuvarande tillstånd besegras?

Varje fysisk attack / Taijutsu skulle lätt avböjas av antingen:

  • Susano'o
  • The Gunbai (krigsfan, som visade sig lätt förneka en Bijuudama)
  • Shinra Tensei (som inte sågs ännu, men vi måste anta att han kan det).

Och jag börjar inte ens prata om Rikudo-läget.

Varje icke-fysisk attack skulle lätt absorberas av Preta Rinnegan-vägen. Det finns det inte mvilken extremt kraftfull genjutsu-ninja som kan hoppas fånga honom i en genjutsu i mer än 2 sekunder. Och i utgången att något skadar honom, skulle han bara regenerera. Han är en zombie.


Vilken svaghet har Madara som kan utnyttjas för att skada honom? De måste skada honom illa för att hoppas på en tätning.

24
  • @Alenanno: Så att jag naturligtvis kan täppa till det!
  • @MadaraUchiha: Tja, det finns fortfarande ingen anledning att ha "Spoiler" i titeln.
  • om "spoilers" i en titel meta.gaming.stackexchange.com/q/3300/20633

Det verkar inte som om någon av Madaras nya förmågor har en motverkan för att låta genjutsu, speciellt när den förstärks av Senjutsu / Sage-läge. Medan ljudgenjutsu och Senjutsu båda är mycket sällsynta, har mangan visat två exempel på att olika tekniker av den typen är effektiva mot tekniker som Madara nyligen har fått.

De två Sage Toads ljudgenjutsu är effektiva mot Rinnegan. När Jiraiya lät dem använda den i sin kamp med Pain kunde den lätt övervinna 3 smärtspår.

När Kabuto i Snake Sage-läge använde Tayuyas flöjtljudgenjutsu kunde han immobilisera både Sasuke och mer särskilt en Susanoo-svängande Edo Tensei Itachi. Paret kunde bara fly genom att använda Sharingan genjutsu på varandra.

4
  • 1 Snyggt! Ganska bra!
  • 3 Jag gillar den här killen redan! (Berätta bara inte för alliansen, de vet inte)
  • @MadaraUchiha, gud! du är i trubbel nu! : D
  • Visst ser det inte ut.

Kapitel 622 och 623 antyder en möjlig svaghet hos Madara Uchiha.

I kapitel 622 har det visat sig att Madara har problem med att vara för medveten om sin omgivning och att vara lätt distraherad eller har oförmåga att fokusera ordentligt. Han har också problem med stolthet som han fortsatte fram till sin vuxen ålder.

I kapitel 623 har samma möjliga svagheter visats. Han hävdade till och med att han inte hade några svagheter. [1] [2].

Credits: Alla bilder är från Mangastreams scanlations.

De nämnde i det senaste kapitlet att Madara är sårbar för Taijutsu. Som gräshoppan sa får hans övertillit också att han tappar din vakt när han hanterar dem som han tror inte kan skada honom.

2
  • 4 Nej, de sa att bara de har en chans att slå (eftersom icke-fysiska attacker är 100% värdelösa), så de kan Prova att skada mig med Taijutsu. Till och med Gais eftermiddagstigers direkta hit skadade mig inte riktigt.
  • 3 Heh, chans att slå = sårbar. Enades om att det inte exakt kan utnyttjas, på samma sätt som ditt ego är.

För närvarande skulle de enda stridande jag kunde se göra varaktig skada på Madara vara de nyligen uppståndna Hokages. För närvarande har Madara följande: full kontroll över Hashiramas celler, Rinnegan, en oförsvarlig kropp och en oändlig mängd chakra (med tillstånd av Edo Tensei), den eviga Mangekyo Sharingan och den mest kraftfulla Katon genom tiderna. Kishimoto har direkt sagt att han inte har någon verklig svaghet. Det närmaste en svaghet han kan ha är Taijutsu, men eftersom den inte gör någon bestående skada är det uppriktigt sagt lika värdelöst som allt annat man kan använda mot honom. Endast ett ingripande från 1: a-4: e Hokage kunde möjligen besegra honom just nu, eftersom han är en cocktail av den tredje starkaste personen genom tiderna och alla de övermäktiga förmågorna i serien.

0

Jag vet att detta inte är ett svar (men kunde inte sluta skriva detta), men när jag ser frågan och det senaste kapitlet tror jag Madaras svaghet är:

Talk No Jutsu .... För din kännedom

0