Anonim

Hur man avyttrar mänskligt avfall (bajs och kissa) efter en katastrof

Det handlar om en pojke med en övernaturlig kraft. Han upptäckte sin makt när han attackerades av ett svart monster. När han kastade en burk mot det svarta monsteret aktiverades hans kraft och en cirkelfigur bildades framför honom, som påskyndade burken när den passerade genom och dödade monsteret. Han träffade också en tjej med en katana av trä som hade samma kraft som han.

Ganska säker på att du tänker på Gate Keepers.

Det är Tokyo, 1969. Jorden är under attacken från "Invaders". Lyckligtvis är allmänheten dock inte medveten om detta. Men till den hemliga organisationen, A.E.G.I.S., är hotet mycket verkligt, och det är upp till dem att stoppa denna invasion. En dag på sin väg till gymnasiet observerar Ukiya Shun en strid mellan en ung flicka och en grupp inkräktare. Han slutar med att hjälpa henne och upptäcker att han, precis som flickan, har förmågan att generera en "grind" med speciell kraft som bara ett fåtal andra människor är begåvade med. Som ett resultat ansluter sig Ukiya sedan till A.E.G.I.S. i ett försök att rekrytera andra portvakter för att skydda staden, samtidigt som han gör sitt bästa för att inte imitera sin avlidne far, som han skickar ut.

Huvudpersonen pojken försökte besegra det svarta järnbollsmonsteret som attackerade hans hus genom att kasta en burk på det. Han är den med träkatana (Special Bokken Sword). Huvudflickan använder en båge för att slåss.

4
  • 1 Kan du snälla utöka det här svaret genom att ge en kort beskrivning av serien och hur den matchar det som har ställts i frågan (dvs. vilken scen som har burken som accelererar genom en cirkel och dödar monsteret, som är flickan med träkatana)
  • 5 Nästa gång ska ditt svar se ut ungefär som redigeringen (synopsis är vanligtvis valfritt) istället för en enfodrad som bara innehåller seriens namn, vilket är ungefär lika ofullständigt som ett länkbart svar (en anledning till radering).
  • Han accelererar faktiskt inte föremål. Hans förmåga tillåter honom att öppna Gate of Gale, som låter honom manipulera vind och projicera objekt med hjälp av vinden.
  • @Gao Tack för förtydligandet! :)