Anonim

I avsnitt 12 skjuter Farangis (eller hur vi vill stava prästinnans namn) Xandes i ryggen medan han springer iväg efter att ha mött Daryun i strid och förlorat för honom. Efter att pilen landat på ryggen faller Xandes av en klippa till vad jag trodde var hans död:

Men 19 såg jag en karaktär som såg ut som Xandes igen:

Och det bekräftades då att det verkligen var honom:

Hur överlevde Xandes exakt? Nämns det i föregående anpassningar eller i originalromanen?

Tyvärr nämns inte detaljerna bakom hans överlevnad i de ursprungliga romanerna heller eftersom han är en mindre karaktär. Därför är allt de skrev att han överlevde, det är allt.

Xandes överlevde mötet, och i början av nästa år ansluter han sig till Hilmes armé av Parsians efter att det senare är Guiscards uppgift att underkasta de upproriska tempelriddarna i Bodin.

Min första intuition är att, att döma av det faktum att han kan svänga sådana jättevapen, visar det att han verkligen har fantastisk fysisk styrka och förmodligen skicklighet och detta gjorde att han kunde överleva en icke-dödlig pil mot axeln och komma tillbaka till Hilmes.

Xandes bär ett mycket stort svärd och uppgav att han är en stor krigare.

Min andra gissning skulle vara att Arzhang räddade honom efter att han föll av klippan, som hur han räddade Hilmes i det 2: a sista avsnittet. Arzhang samlade också Xandes efter att han skadades i sin duell med Daryun, så vi kan säga att Arzhang förmodligen räddade honom när han träffades av pilen.