Anonim

Baywatch | Hannah Stocking & Lele Pons

"Fiends" har en enorm dödspotential, eftersom de aktivt försöker döda människor som inte kan hämnas på grund av psykologiska och genetiska skydd mot våld.

Men jag har inte sett något som tyder på att de har en särskilt kraftfull Cantus. Är deras förmåga inte densamma som en vanlig människas?

Jag väcker denna tvivel, för

Maria och Mamorus dotter kunde besegra byns starkaste Cantus-användare i en så ung ålder.

Missade jag kanske lite information som tyder på att Fiends är mycket starkare av någon anledning?

Det finns faktiskt två delar i din fråga:

Har Akkis (fiender / ogres) onormal styrka?

Det är lite avkoppling här. Maria och Mamorus barn är faktiskt inte en Akki som nämnts i förra avsnittet. Akki "K" i flashbacken är faktiskt en vuxen tonåring. Så han kunde mycket väl vara så stark i första hand.

Så den verkliga frågan är: "Varför är Maria och Mamorus barn så starka?"

Detta påstående verkar vara sant eftersom barnet kan göra precisionsdödar medan normala barn i samma ålder har problem med att levitera en boll.

Ett spekulativt svar skulle vara att gå tillbaka till det faktum att Cantus är en fantasikraft. Det är möjligt att Maria och Mamorus barn, som har vuxit upp utanför byn och påverkat människor, har en helt annan inställning och därmed annan fantasifull potential.

Varför kunde Maria och Mamorus barn besegra Shisei Kaburagi (den starkaste Cantus-användaren) i så ung ålder?

Detta beror helt enkelt på att Shisei, en normal mänsklig Cantus-användare, är begränsad av attackhämning.

Så oavsett hur kraftfull han är kan han inte skada barnet. Å andra sidan kan barnet fritt attackera Shisei. Observera att Shisei försöker försvara sig själv eftersom han lyckas skydda sig mot klipporna som barnet kastade på honom. Men när barnet använde sin Cantus direkt på Shisei, var Shisei så gott som död.

Med andra ord, om du band en 200 kilos brottare mot en vägg och låter en 10-åring sparka honom i bollarna upprepade gånger, så småningom kommer ungen att vinna.

5
  • ah ja, jag ber om ursäkt för att jag oavsiktligt blandat två frågor tillsammans, men jag kommer inte att dela upp dem eftersom båda har besvarats.
  • Nej det är bra. Flerdelade frågor är välkomna i hela nätverket.
  • Är det inte konstigt hur Shinsei inte kunde blockera den direkta Cantus-attacken? Även om han inte kan attackera, borde han vara ganska bra på att försvara, antar jag.
  • @Omega Inte när Cantus används direkt på kroppen. Vilket barn inte tar för lång tid att förstå. Så barnet använder Cantus för att böja Shinseis kropp bakåt och bryta den.
  • Det finns dock en skillnad mellan att skada och hålla tillbaka. Jag tror mycket väl att killen kunde ha begränsat flickan, men den dumma @ # $ gjorde det inte. Han (och alla andra) var antingen dum eller svag, eller båda. Och om den är svagare än flickan, så är den Yakomaru verkligen en lycklig tikson för att få rätt baby första gången.