Anonim

Naruto Shippuden: Clash of Ninja Revolution III - 3 februari 2012, mot YamaUsanagi

Under det stora kriget återupplivar Kabuto många mycket, mycket kraftfulla shinobi (Madara eller Hashirama den första, t.ex.). Men han tar inte med någon så kraftfull och slagkraftig som Jiraiya.

Min flickvän påpekade detta för några dagar sedan och sedan nu kunde jag inte hitta en anledning. Jag ser att detta Edo Tensei no Jutsu tar upp några frågor (om fler Uchiha eller till och med Orochimaru) på bordet, men det verkar som om alla glömde Jiraiya i denna ekvation.

Varför återupplivade inte Kabuto Jiraiya under stora kriget?

2
  • Varför känner jag att Jiraiya kanske återvänder i Boruto-serien?
  • Jag försöker inte ens titta på den här serien, med tanke på ABSURD-mängden fyllmedel i Shippudens sista båge ... Jag känner att de försöker mjölka franchisen fram till dess sista droppe.

Egentligen hade detta fall av Jiraiyas uppståndelse tagits upp av Kabuto medan han diskuterade Edo Tenseis hemligheter med Obito. Han hade också nämnt om Shisui Uchiha.

Anledningen till varför Jiraiya kunde inte vara återupplivades enligt Naruto Wikia:

När det fjärde världskriget i Shinobi startar uttrycker Kabuto Yakushi intresse för att reinkarnera Jiraiya för att få honom att kämpa för Akatsuki, men tyvärr kan han inte nå honom när hans kropp vilar i havets nedre djup.

Men i mangan uttrycker Kabuto att han kunde få tillräckligt med DNA (för att återuppliva Jiraiya) från de vapen som används av Paths i deras kamp mot Jiraiya. Men Obito kommenterar att inte driva sin lycka, eftersom återupplivande av Jiraiya, liksom Shisui, kan vara överdrivet.

Naruto kapitel 520, sida 14:

4
  • Jag tycker att detta är en ganska svag anledning att inte få hans kropp att ... Mycket bra, tack!
  • 1 @YassineBadache: Även om det är sant, hade Obito faktiskt inget behov av dem. Han hade främst, Madara på sin sida, och också Itachi. Glad att du är nöjd med mitt svar.
  • 1 Ditt svar är väldigt exakt, jag är bara besviken över att det här är den främsta anledningen ... Att veta det känslomässiga avbrott som det skulle orsaka, jag skulle gå för det 100%. Hur som helst, antar att vi är klara här.
  • 2 Snarare än överdrift är den främsta anledningen till att Obito avvisade idén att alliansen var tillfällig och Obito tvingades ganska mycket in i det efter att Kabuto visade edo-tensei-ed Uchiha M. Han litade inte på Kabuto, och därmed lade till extra vapen för Kabuto skulle vara en dålig idé för honom.

Det var inte mycket kvar av honom.

När Tsunade förklarade omständigheterna för Naruto när han återvände från ett uppdrag ville han ta tillbaka kroppen. Men på grund av Konans explosionsjutsu och farorna med att hämta den och den kokande oljejutsu han själv använde, fanns det inte mycket kvar att rädda och ta tillbaka till det dolda bladet.

Kabuto skulle ha fått ännu mindre tid eftersom resterna sönderdelades när han insåg att Jiraya verkligen var död.

1
  • 1 -1 Jiraiyas kropp var ganska intakt när han bestämde sig för att falla i havets djup. Jag tror att du missar scenen där Konan kämpade mot Obito med scenen där Jiraiya kämpade mot smärta.

Anime-avsnittet som hänvisar till varför Jiraiya Sensei inte kunde användas för reanimationen, är avsnitt 264 av Shippuden, under säsong 5. Förklaringen till börjar omkring 17 minuter av avsnittet.

1
  • 3 Svar ska ta upp frågan, inte bara be folk att titta på eller läsa ett visst avsnitt eller kapitel. Dessutom, om det redan finns ett accepterat svar, bör nya svar antingen: motsäga det tidigare svaret eller inte motsäga det men ge ny information.