Anonim

Hur man utför HLR: Hur man utför HLR för barn

En person vars namn är skrivet i en dödsnot är immun mot alla andra dödsanteckningar. Är de immuna mot en kula mot huvudet eller äter en arsenkrämpaj också? Om så är fallet, skulle de ha ett slags "lycksköld" som hindrar eventuella dödsorsaker från att göra det omöjligt att uppfylla dödsnotposten, eller skulle de bara överleva den?

0

Dödsanteckningen kan inte förlänga en persons livslängd genom att ange ett dödsdatum för den personen efter deras nuvarande dödsdatum. I det här fallet skulle personen bara dö som om de inte skrev namnet. Detta är från "Hur man använder LVII".

Jag hade fel på ett konto ursprungligen. Om du skriver en persons namn i dödsnotatet och inte redigerar det på 6 minuter och 40 sekunder (400 sekunder eftersom det är hur länge du kan redigera det), är han immun mot andra dödsanteckningar. Detta beror på "Hur man använder XV" som säger att om samma namn finns i två dödsanteckningar, kommer den första ifyllda att träda i kraft. Detta kan bara skydda i 23 dagar eftersom personen ändå kommer att dö. Det verkar som att detta kan kringgås genom att redigera det var 6: e minut och 40: e sekund.

Du kan dock göra följande. Om du vet att Dusk försöker döda Dawn kan du skriva Dusk kommer att "dödas av Dawn efter att inte ens ha repat henne med sina attacker". Det betyder att han måste dö av antingen en hjärtinfarkt eftersom dödsorsaken inte kunde hända (kunde inte rimligen komma till Dawn eller Dawn att döda Dusk är omöjligt) eller kommer att dödas av Dawn med att skada henne. I alla fall behöver du Dusk's namn och du förlänger Dawn's liv genom att döda Dusk med den dödsnot som människor (inte Shinigami) medvetet kan göra.

12
  • 1 Den andra skulle döda honom (förutsatt att han inte bara är ett riktigt hemskt skott oavsett dödsnot)
  • 2 Han hade redan en livslängd ovanför huvudet som shinigami kan läsa. Det korrelerar med skottet. Om dödsdatumet är längre än den naturliga livslängden träder det inte i kraft.
  • 1 hans livslängd bestäms av när någon skulle komma för att skjuta honom utan påverkan av dödsnot. Ergo, om det är inom hans livslängd skulle det ändå vara en icke-dödlig skytte.
  • 1 Ja. Men också han var ödet att fångas om inte en dödsnotering på något sätt fick honom
  • 1 Du kan förlänga din livslängd genom att döda någon annan. vad jag inte vet är vad som skulle hända om en dödsnoteringsdöd förhindrar en död som skrevs tidigare.