Anonim

Dp Photo Editing in picsArt || Crazy Smartmaker Editing

Jag började nyligen titta på Kuroko no Basuke och har sett det fram till avsnitt 5. De färdigheter som hittills visats är löjliga. Kan dessa färdigheter uppnås av människor i verkliga livet? Jag tar om fysiska förmågor som hastighet, hopp, smidighet, etc., inte saker som Phantom Pass.

2
  • Jag röstar för att stänga den här frågan som off-topic eftersom den är en fråga utanför universum
  • Se meta.anime.stackexchange.com/questions/808/…

Eftersom du är i avsnitt 5 kommer det att ha spoilers.

Medan "Felaktig riktning" vilket gör honom osynlig är förmodligen åtminstone rotad i verkligheten, jag tror inte att det kan tas så långt som TV-serien gör det. Det skulle vara en sak att missleda någon som försvarar, men att göra sig osynlig för folk som tittar från publiken eller bänken är lite otrogen.

De "Invisible Pass" är något som beskrivs som mer av ett "tap pass" och det använder felriktning. Det är förmodligen något som människor gör i verkliga livet, men igen, kanske inte till de fantastiska resultaten vi ser i showen.

"Ignite Pass'/'Ignite Pass Kai'/'Cyklonpass"är förmodligen saker som man kan se basketbollsspelare göra, men hur de animeras och hur snabbt de visas i showen gör det omöjligt i verkligheten.

"Försvinnande enhet"är en annan felriktning, och precis som den första missvisningen för osynlighet är det förmodligen något folk kan göra i verkliga livet mot en försvarare, men alla andra på arenan skulle uppenbarligen fortfarande kunna se spelaren. I showen får det att verka som Kuroko går igenom försvararen för alla, inte bara försvararen.

"Felaktig riktning"är uppenbarligen något som inte kan göras i verkligheten med tanke på hur spektakulär effekten kan vara. Förklaringen av hur detta trick fungerar räcker inte för att få spelare att" försvinna "och lura alla. Saker som detta gör att Kuroko verkar mer som en illusionist istället för 1 bland tio spelare på en bana.

"Phantom Shot"är egentligen bara ett udda sätt att skjuta bollen. Det är något folk säkert kan göra i verkliga livet, men varför skulle de göra om de kan skjuta normalt? Det är unikt i showens berättelse eftersom Kuroko inte kan skjuta.

Jag tror att det är så långt de har kommit så långt i anime.

2
  • tack men vad sägs om andra saker förutom dessa speciella drag som den hastighet de rör sig och vänder på är det möjligt
  • @NoLifeKing Det är svårare att säga, för det mesta ser den vanliga basketan inte annorlunda ut för mig än att titta på NBA-höjdpunkter, så jag förstår inte varför inte.

Många av Aomines formlösa skott är ouppnåeliga utanför turens område. Midorimas skottbåge är överdriven men halvbanans skott (utan den galna bågen) är inom anledning. Murasakibaras snabbhet och hastighet kan förklaras, men den galna kraften med den kroppsramen är galen. Akashis kejsaröga. Ett bra öga, massor av erfarenhet och atletisk förmåga. Kise's Copy ... ja, det finns många människor där ute som är så. Zonen kan förklaras, men resonemanget för hur det kan "tappas" till (i anime) är tveksamt.

Mina två cent på Kurokos felriktning och Misdirection Overflow:

De flesta tränare och spelare definierar felriktning som att sätta sin uppmärksamhet på sig själva för att skapa utrymme för andra (vilket är Overflow). Kurokos felriktning om den tillämpas i verkliga livet tillåter bara, högst 3 1/2 fot avskiljning. Det är nästan otroligt att skaka någons synfält att det distraherar försvararen att helt tappa sitt märke ur sikte.

Fysiska förmågor ensamma, utanför generationen av mirakel, de är alla normala (och uppnåbara). Hyuugas strimmiga skytte, Takaos Hawk Eye, Kasamatsus hastighet, Kiyoshis rätt att skjuta upp ... De är alla inom rimlighet

Titta på ett japanskt basketspel ... Det finns en stor oenighet om hur basket spelas i Japan i verkligheten och Japan i anime-världen.

Jag tror att felriktning kan uppnås genom att lära, för om du lär dig att ständigt använda tysta steg och skjuta fötterna ett ögonblick kommer du så småningom att försvinna ner. Eftersom det är dagligen för mig är det som att vara mördare eller ninja som är smygande. Det är min slutsats.

Mycket möjligt att göra alla dessa saker, inklusive fantompasset. Men din längd och styrkan i dina ben måste vara otroliga för att dra av hopp och fortsätta springa som de gör. Men allt kan uppnås, fantompasset är mer en verklig teknik som används i basket.

Även om du inte ser något sådant som används ofta, lär tränare förfalskningar mer än de gör felriktning. Det kräver ingen bollhantering; ja åtminstone nästan ingen. Om du vill uppnå felriktning är det mest naturligt. Felriktningen eller "fantompasset" som används i Kuroko no Basuke uppnås mest naturligt.

Det är inte något som är lätt att lära sig, jag kan naturligtvis använda det. Det är så enkelt som en falsk, kanske ännu lättare. Håll dig osynlig tills du vet att du har en chans att göra mål, ring ett pass tidigare till vem du planerar att skicka till dig. När du väl har kommit till fälgen, nästan som ett fantom, är spelarna inte uppmärksamma på dig. Hoppa vid fälgen, eftersom du troligen är blockerad vid ett skott, lägg upp handen om du är ovanför axeln och ta tag i bollen, i det ögonblicket, skjut den tillbaka över axeln till en öppen lagkamrat på trepunktslinjen eller en med ett försvar som inte förväntar dig att du gör det. Om bollen passeras för lågt, sänk ner handen till bollen, med handflatan vänd bakom dig. När du känner bollen i handen, antingen ta tag och passera i det ögonblicket. Eller så kan du slå ner den på ett ögonblick till din lagkamrat, precis som ovan, öppna eller med en försvarare som inte förväntar sig det.

För att hoppa är det precis som i anime, träna styrkan i benen, dra saker fram och tillbaka på sand. Ben träning av något slag kommer du att kunna hoppa på nolltid. Jag har fått ett galet hopp men jag måste hoppa om och om igen, precis som i anime. Kagamis hopp blir bara högre. Du börjar använda mer och mer styrka för att sätta dig i luften och inser att du måste använda mer styrka. Din kropp svarar på detta och lanserar dig högre.

Smidigheten är möjlig, men väldigt-väldigt svår. Hastigheten är densamma som allt annat, arbeta med benen, träna på att bli snabbare, och ju högre du höjer din uthållighet desto snabbare kommer du att kunna springa och behålla hastigheten. Ledsen för svaret på tio sidor. Men det är inte riktigt lätt att förklara hur alla färdigheter du nämnde kan erhållas och utföras.